Food2Smile bestaat vijf jaar en gaat ‘re-branden’


Miriam Bouwens van Food2Smile

Suikervrije snoep - Food2Smile, fabrikant van suikervrij snoep, bestaat 5 jaar en viert dit door de verpakkingen te re-branden. Ook gaat het bedrijf, dat suikervrij snoep produceert, haar bekendheid en zichtbaarheid vergroten. 

Op 1 mei 2020 krijgt het merk een nieuwe huisstijl, dat doorgevoerd wordt in alle uitingen waaronder de website en verpakkingen. Daarnaast zal het bedrijf kiezen voor meer zichtbaarheid. Om dit te realiseren hebben zij gekozen voor een samenwerking met TRIANGLE PR. Het bureau wordt verantwoordelijk voor alle PR activiteiten, influencercampagnes en de social media- en communicatiestrategie.

Strijd tegen overgewicht

Food2Smile is opgericht door Miriam Bouwens. Als voedingsdeskundige hielp zij veel jongeren met het maken van goede, bewuste voedingskeuzes in de strijd tegen overgewicht. Dit was goed vol te houden als ze af en toe gewoon mochten snoepen, maar lekker suikervrij snoep was er eigenlijk niet. Miriam ging zelf aan de slag en zo ontstond Food2Smile, dat inmiddels een ruim assortiment overheerlijk snoepgoed heeft, dat niet alleen suikervrij, maar ook glutenvrij en vegan is.

Internationaal

Het suikervrije snoep, de snacks en chips van Food2Smile wordt al op verschillende plekken in ons land verkocht, waaronder bij Plus supermarkten, drogisterijen (Holland Pharma) en diverse locaties van Vermaat. Dit jaar komt de focus te liggen op het uitbreiden van Nederlandse verkooppunten en wordt een eerste stap gezet naar internationale distributie.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Food2Smile met suikervrij snoep klaar voor de volgende stap

Zoetwaren - Snoepgoed uitbannen is een utopie, maar gezonder snoepen kan wel. Daarom verkoopt het bedrijf Food2Smile lekker en suikervrij snoepgoed. Het bedrijf bestaat nu 5 jaar en viert dit door niet alleen de verpakkingen te re-branden, maar ook de distributie uit te breiden naar retail en foodservice.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid