Foodboxen en versbereide maaltijden bij Landal GreenParks


Landal Green GreenParks komt met foodboxen omdat op de parken vaker in gezinsverband wordt gegeten

Leisure - Landal GreenParks heeft een assortiment foodboxen en versbereide maaltijden ontwikkeld, die gasten kunnen bestellen voor in de bungalow. Met dit nieuwe initiatief kunnen gasten genieten van verschillende eet- en drinkmomenten in en om de bungalow. Ook zijn er boxen om zelf producten te maken in de bungalow.

Gasten kunnen onder meer kiezen uit picknickboxen en borrelboxen. Ook zijn er boxen om zelf in de bungalow met het gezin ijsjes te maken, chocoladelollies of appelmoes. Daarnaast kunnen gasten kiezen uit een assortiment verse maaltijden, zodat men niet zelf hoeft te koken. De verse maaltijden en de foodboxen zijn online te bestellen via de gratis Landal-app. Gasten kunnen bovendien al geruime tijd hun verse broodjes en snackbarbestellingen online plaatsen, om wachtrijen in de winkel en de snackbar te voorkomen.

Gezinsverband

Het initiatief om foodboxen te verzorgen is ontstaan om gasten in de bungalows van gemak te voorzien op het gebied van eten en drinken. “Daarnaast zien we dat veel families er in deze tijd de voorkeur aan geven om in gezinsverband in de bungalow te eten. We spelen daarop in met een assortiment versbereide maaltijden en diverse foodboxen die gasten kunnen bestellen voor de verschillende eet- en drinkmomenten,” aldus Rogier Claessens, conceptdesigner bij Landal GreenParks. Het nieuwe initiatief is beschikbaar op Landal-parken in Nederland en in Duitsland. Het beschikbare assortiment kan per park wisselen.

Boerschappen

Landal GreenParks heeft voor de ontwikkeling van de foodboxen samengewerkt met Boerschappen, een duurzaam bedrijf dat zich inzet om voedsel via de kortste en eerlijkste weg van boer tot klant te brengen en met (food-)marketingbureau Tasty Lemon. De filosofie van Boerschappen sluit nauw aan bij het ‘natuurlijk samen eten en drinken’ van Landal GreenParks.

Bron: Landal/@FoodClicks

De kinderbox van Landal GreenParks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Boerschappen gaat 40.000 kg ‘verzopen’ Limburgse kersen redden

Voedselverspilling - Maaltijdboxenbedrijf Boerschappen, ZLTO en De Fruitboerderij uit Baarlo gaan 40 duizend kilo beschadigde morellen kersen verwerken tot 100% puur sap. De actie volgt op de heftige regenval en overstromingen van vorige week in Limburg. Nederlanders kunnen nu Limburgers in nood een handje helpen door per direct 100% puur kersensap te bestellen.

Lees bericht


Hans Oosterdijk per 1 juni in dienst van EuroParcs Group

Benoeming - Hans Oosterdijk, Director Portfolio & Concept Design bij Landal GreenParks, maakt de overstap naar de EuroParcs Group. Per 1 juni treedt hij als Operational Director EP Group in dienst bij het snel groeiende bedrijf waarvan het hoofdkantoor in Apeldoorn zetelt. Dat meldt de website van EuroParcs.

Lees bericht
Boerschappen opent drive thru in Breda

Drive Thru – Boerschappen, Home Made Chefs en Tasty Lemon hebben een drive thru georganiseerd met verschillende foodtrucks op het parkeerterrein van STRND in Breda. Bezoekers kunnen vanuit de auto hun producten en gerechten bij de verschillende partijen bestellen en vervolgens meenemen, of in de auto opeten.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid