Foodhal ‘Mooie Boules’ wil snel uitbreiden


Horeca - Mooie Boules, het horecaconcept waar het spelen van jeu de boules wordt gecombineerd met uit eten gaan heeft een derde locatie. Na Amsterdam en Rotterdam is nu Delft geopend, maar begin 2020 volgen ook Breda en Eindhoven. Andere locaties worden vooralsnog stil gehouden. Dat Mooie Boules het ‘huiskamergevoel’ wil overbrengen, is een understatement. De locaties hebben grindbanen omringd met houten vintage meubilair, knusse zithoeken, huiskamers met zelftap én soms zelfs een eigen bar. Ook zijn er diverse bordspellen te doen, is er een tafeltennistafel én een karaoke room. De locaties zijn populair als ontmoetingsplaats, maar ook voor bedrijfsuitjes. De belangstelling is zo groot dat de horecaformule snel wil uitbreiden. Breed foodaanbod In samenwerking met Ron Gastrobar, van chef-kok Ron Blaauw, zijn er diverse menu’s ontwikkeld, variërend van een Indische rijsttafel tot streetfood. Daarnaast werkt elke Mooie Boules vestiging samen met lokale horecaondernemers met eigen signature dishes en alcoholische versnaperingen. Zo tapt de locatie in Delft bieren van Delftse Brouwers Naast deze lokale bieren is er ook speciale koffie van lokale koffiebranderij Miss Morrison verkrijgbaar. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

ING verwacht nog geen volledig herstel horeca in 2021

Analyse – Volgens het Economisch Bureau van de ING stevent de horeca af op een omzetdaling van 30 tot 40% in 2020. Vooral in de maand april is de sector door een diep dal gegaan. In die maand zagen hotels het aantal gasten met 95% dalen en werd er bij restaurants en cafés 70% minder gepind. Voor eind 2021 verwacht het bureau ook nog geen volledig...

Lees bericht

Horeca en catering blij met verdere verruiming

Coronamaatregelen – Cateraars en horecabedrijven zijn blij met de verdere verruiming die vandaag is ingegaan. Per 1 juli geldt er geen limiet meer voor het aantal bezoekers per bijeenkomst.De anderhalve meter afstand is nu uitgangspunt.

Lees bericht

‘ING verwacht voor 2021 6.500 tot 10.000 faillissementen’

Analyse – ING Economisch Bureau verwacht dat door de coronacrisis het aantal faillissementen in 2021 kan verdubbelen of zelfs verdrievoudigen ten opzichte van 2019. Als 1,5% tot 2,5% van de bedrijven voor 2021 bankroet gaat betekent dit het faillissement voor zo’n 6.500 tot 10.000 bedrijven. In 2019 ging 0,8% van de bedrijven failliet.

Lees bericht

‘Vriesvers vlees als alternatief voor vers, zeker in opstartfase’

Horeca - Vers is in de horeca vaak favoriet. Opstarten en opschalen van de horeca wil je als ondernemer echter het liefst doen met zo min mogelijk risico op derving. Diepvries kan dan uitkomst bieden. Wie overschakelt op vriesvers van Smart Choice zal snel de voordelen zien én de klanttevredenheid behouden, is de overtuiging van Max Maassen, accountmanager Supply Solutions...

Lees bericht



‘Branches zien onduidelijkheden bij noodverordeningen’

Coronamaatregelen – De brancheorganisaties Vereniging Chinees-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO), vakvereniging Professionele Frituurders (ProFri) en Nederlands Horeca Gilde (NHG) luiden de noodklok omdat er zoveel onduidelijkheid bestaat over de begrippen ‘zelfstandige functie’ en of ‘afzonderlijke ruimtes’ in horecabedrijven, dat de regels overal verschillend worden uitgelegd.

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid