Foodora brengt Amsterdamse ouderen verkoeling


Bezorgdienst – De  fietsbezorgservice foodora bracht vandaag op één van de heetste dagen van jaar een special delivery naar de ouderen van verzorgingstehuis De Rietvinck in Amsterdam. Een verkoeling konden zij wel gebruiken. De bezorgers brachten per fiets ijsjes van ijssalon Metropolitan bij de ouderen langs.  De Amsterdammers op leeftijd konden de traktatie wel waarderen, want het kwik steeg vandaag tot wel 31 graden Celsius. Vincent Hosman, Country Manager bij foodora: ''Wij maken mensen blij door maaltijden van hun favoriete restaurant thuis te bezorgen. Vandaag wilden we een special delivery bezorgen bij een groep mensen die met dit bijzondere weer wel wat extra's kunnen gebruiken. De positieve reacties van de bewoners van De Rietvinck zijn hartverwarmend." Startup bezorgservice foodora is in oktober 2014 gelanceerd in Duitsland en sinds mei 2015 in Amsterdam gevestigd. De on demand bezorgservice bezorgt favoriete gerechten van kwaliteitsrestaurants in inmiddels tien landen en 36 verschillende steden. Naast Amsterdam is Foodora inmiddels actief in Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Bron: Foodora Bezorgdienst – De  fietsbezorgservice foodora bracht vandaag op één van de heetste dagen van jaar een special delivery naar de ouderen van verzorgingstehuis De Rietvinck in Amsterdam. Een verkoeling konden zij wel gebruiken. De bezorgers brachten per fiets ijsjes van ijssalon Metropolitan bij de ouderen langs.  De Amsterdammers op leeftijd konden de traktatie wel waarderen, want het kwik steeg vandaag tot wel 31 graden Celsius. Vincent Hosman, Country Manager bij foodora: ''Wij maken mensen blij door maaltijden van hun favoriete restaurant thuis te bezorgen. Vandaag wilden we een special delivery bezorgen bij een groep mensen die met dit bijzondere weer wel wat extra's kunnen gebruiken. De positieve reacties van de bewoners van De Rietvinck zijn hartverwarmend." Startup bezorgservice foodora is in oktober 2014 gelanceerd in Duitsland en sinds mei 2015 in Amsterdam gevestigd. De on demand bezorgservice bezorgt favoriete gerechten van kwaliteitsrestaurants in inmiddels tien landen en 36 verschillende steden. Naast Amsterdam is Foodora inmiddels actief in Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Bron: Foodora

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht






Plantaardige zuiveldrinks het meest populair bij Gorillas

Vegan - Tijdens World Vegan Day wordt de veganistische leefstijl in het zonnetje gezet. Bij bezorgdienst Gorillas zien ze niet alleen het plantaardige aanbod fors toenemen, maar ook de vraag. Uit eigen onderzoek onder 100.000 bezorgingen blijken de plantaardige zuivelproducten het meest populair.

Lees bericht

Deliveroo stopt activiteiten op de Nederlandse markt

Bezorgdienst - Deliveroo heeft woensdag bekend gemaakt dat het de activiteiten in Nederland gaat beëindigen. De aankondiging om met de Nederlandse activiteiten te stoppen werd al op 10 augustus gemeld, alleen wilde het bezorgbedrijf toen nog alle opties bekijken. Dat proces heeft nu geleid om alle operationele Nederlandse activiteiten op 30 november 2022 te beëindigen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid