FoodTech speler Deliverect opent nieuw kantoor in Amersfoort


Het softwareteam van Deliverect in het nieuwe kantoor in Amersfoort

Technologie - Deliverect, de internationale FoodTech scale-up die restaurants helpt succesvol te zijn bij online maaltijdbezorging, heeft donderdag een nieuw kantoor geopend op de Stationsstraat in Amersfoort.

Deliverect verzorgt software die het voor food- en horecabedrijven gemakkelijk maakt om online bestellingen te beheren. Zodanig, dat het restaurants een gemiddelde omzetstijging oplevert van 25 procent, aldus Deliverect zelf.

De bezorgindustrie is nog altijd een belangrijk groeifactor in de horeca.  Geschat wordt dat in 2025 de vraag naar online maaltijdbezorging wereldwijd zo’n 162,23 miljard euro groot zal zijn. De technologie van Deliverect wordt op dit moment door 32.000 restaurants in meer dan 40 landen gebruikt. Tot de klantengroep behoren naast kleine en middelgrote restaurants, ook restaurantketens als Taco Bell, Burger King, Pizzabakkers, Salsashop, KFC en Unilever.

Bron: Deliverect/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Deloitte: ‘Daling online bestellingen is tijdelijk’

Onderzoek - Daling dit jaar in online omzet van supermarkten, maar de verwachting is wel dat de daling tijdelijk is en dat de online omzet komend jaar weer gaat toenemen. Dat is een van de opmerkelijke uitkomsten uit het jaarlijkse consumentenonderzoek van de Branchegroep Retail van Deloitte presenteert met veel genoegen haar jaarlijks onderzoek naar consumententrends in de supermarkt.

Lees bericht


Ghost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht



© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid