Foodyard lanceert online community voor horeca


Groothandel - Foodyard lanceert vandaag een nieuwe functionaliteit: de Foodyard Community, speciaal bedoeld voor horecaprofessionals in heel Nederland. Het doel is om deze doelgroep nog meer te verbinden met kennis, inspiratie, experts én elkaar.

"Bij de nieuwe generatie horecaondernemers neemt de behoefte naar verbinding steeds meer toe,” aldus Vivian Bruinsma, Community Manager van Foodyard. “Zij kiezen voor een transparante werkwijze en willen kennis, inspiratie en informatie delen met vakgenoten. Zij geloven - net als wij - heel sterk in de kracht van samenwerken en het idee dat je nooit bent uitgeleerd.”

Online community’s zijn een krachtig middel om mensen met dezelfde interesses met elkaar te verbinden. De online community is te gebruiken via de website van Foodyard, het inspiratieplatform van Bidfood. “Met de community bieden we een platform om van en met elkaar te leren. Op deze manier willen we ze stimuleren, motiveren en inspireren om succesvoller te worden in hun vak en zichzelf steeds opnieuw uit te vinden,” aldus Bruinsma.

Bron: Bidfood/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsRobbert de Veen maakt ‘s werelds duurste hamburger

Record - Robbert Jan de Veen van cafetaria De Daltons in Voorthuizen is er met zijn ‘The Golden Boy’ in geslaagd het officiële wereldrecord binnen te halen van de duurste hamburger ter wereld. The Golden Boy is een zeer exclusieve burger, gemaakt van Wagyu A5 vlees met onder andere Beluga kaviaar, Engelse cheddar van Wyke Farms en barbecuesaus gemaakt...

Lees bericht


Gastvrij Rotterdam optimistisch over doorgaan horecabeurs

Beurzen – De horecabeurs Gastvrij Rotterdam heeft vertrouwen dat het event kan plaatsvinden. Het feit dat de horeca binnenkort weer een stukje open kan en de evenementensector meer ruimte krijgt, in combinatie met een hogere vaccinatiegraad, geeft de organisatie voldoende vertrouwen dat de beurs kan doorgaan. Dat laat Robert Melaard, Managing Director, van Gastvrij Rotterdam in en nieuwsbrief weten.

Lees berichtHoreca Bingo Spektakel trekt 45.000 bezoekers

Groothandel – Het door Bidfood in samenwerking met de Horecava, Horecabrains en diverse partners georganiseerde Horeca Bingo Spektakel trok gisteravond 45.000 online kijkers. De avond vol entertainment werd gepresenteerd door Ruben Nicolai met muziekentertainment van onder andere André Hazes en René le Blanc.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid