Formule SLA wil uitbreiden door franchising


SLA-oprichters Job en Nina willen groeien met hun saladebarlocaties

Formulenieuws - Saladebar SLA, pionier op het gebied van gezond, plantaardig en lekker eten, telt momenteel 13 vestigingen, maar het bedrijf wil verder groeien. De komende jaren willen de oprichters van SLA het aantal vestigingen, zowel binnen Nederland als in Europa verder uitbreiden. Het bedrijf gaat daarvoor op zoek naar franchisers.

SLA open het eerste restaurant in 2013 in Amsterdam. Sindsdien is de saladebar in fors tempo gegroeid naar het huidige aantal locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem. De SLA ondernemers Jop en Nina richten zich nu op groei. In de komende jaren willen ze het aantal vestigingen sterk uitbreiden binnen Europa, met als start de zoektocht naar franchisenemers door heel Nederland.

SLA biedt elk seizoen een vernieuwend menu met voedzame salades, wraps, soepen en warme stews verse, duurzame en lokale producten. De gerechten zijn snel klaar en worden in verschillende vormen aangeboden: eat-in, take away en bezorging. De formule richt zich op gezond, duurzaam, fast casual & delivery. SLA ziet ruimte voor de formule in steden met minimaal 100.000 inwoners en zoekt daarom vestigingen in of rondom de stadscentra.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSLA wil landelijk uitbreiden en zoekt groeigeld

Formulenieuws – Het fast casual concept SLA zoekt groeikapitaal voor haar landelijke uitbreiding en wil op die manier samen met klanten, collega’s, leveranciers en investeerders bijdragen aan het versnellen van de transitie naar plant-focused eten. Ruim 600 duizend euro is inmiddels toegezegd. Het bedrijf verdubbelde afgelopen twee jaar naar een omzet van 6 miljoen euro.

Lees bericht

Saladerecepten en dressing van SLA voortaan bij Crisp

Bezorgservice – Crisp en SLA hebben elkaar gevonden in hun missie om beter eten voor meer mensen mogelijk te maken. Online supermarkt Crips start daarom vanaf zaterdag 6 augustus met de verkoop van vier saladerecepten van Nina Pierson (36) en de saladedressings van SLA.

Lees berichtPotaé (King Kumpir) wil groeien door franchising

Franchising - Potaé (King Kumpir) een foodservicebedrijf met een drietal vestigingen, die zich richt op gezond eten, wil groeien naar 20 locaties en begint daarom met franchisen. De huidige King Kumpir vestigingen in Amsterdam en Rotterdam worden als gevolg van die plannen gefaseerd omgevormd naar het vernieuwde concept.

Lees bericht

Saladebar Albert Heijn voortaan in 100 winkels

Formulenieuws - Na een succesvolle pilot in meerdere winkels rolt Albert Heijn het concept Saladebar uit naar 100 winkels. Bij deze locties zitten ook AH to go’s. De Saladebar is onderdeel van de versafdeling, waar vers, gezond en gemak voor de klant centraal staan.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid