Formule SLA wil uitbreiden door franchising


SLA-oprichters Job en Nina willen groeien met hun saladebarlocaties

Formulenieuws - Saladebar SLA, pionier op het gebied van gezond, plantaardig en lekker eten, telt momenteel 13 vestigingen, maar het bedrijf wil verder groeien. De komende jaren willen de oprichters van SLA het aantal vestigingen, zowel binnen Nederland als in Europa verder uitbreiden. Het bedrijf gaat daarvoor op zoek naar franchisers.

SLA open het eerste restaurant in 2013 in Amsterdam. Sindsdien is de saladebar in fors tempo gegroeid naar het huidige aantal locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem. De SLA ondernemers Jop en Nina richten zich nu op groei. In de komende jaren willen ze het aantal vestigingen sterk uitbreiden binnen Europa, met als start de zoektocht naar franchisenemers door heel Nederland.

SLA biedt elk seizoen een vernieuwend menu met voedzame salades, wraps, soepen en warme stews verse, duurzame en lokale producten. De gerechten zijn snel klaar en worden in verschillende vormen aangeboden: eat-in, take away en bezorging. De formule richt zich op gezond, duurzaam, fast casual & delivery. SLA ziet ruimte voor de formule in steden met minimaal 100.000 inwoners en zoekt daarom vestigingen in of rondom de stadscentra.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Potaé (King Kumpir) wil groeien door franchising

Franchising - Potaé (King Kumpir) een foodservicebedrijf met een drietal vestigingen, die zich richt op gezond eten, wil groeien naar 20 locaties en begint daarom met franchisen. De huidige King Kumpir vestigingen in Amsterdam en Rotterdam worden als gevolg van die plannen gefaseerd omgevormd naar het vernieuwde concept.

Lees bericht


Saladebar Albert Heijn voortaan in 100 winkels

Formulenieuws - Na een succesvolle pilot in meerdere winkels rolt Albert Heijn het concept Saladebar uit naar 100 winkels. Bij deze locties zitten ook AH to go’s. De Saladebar is onderdeel van de versafdeling, waar vers, gezond en gemak voor de klant centraal staan.

Lees bericht

SLA krijgt EKO-keurmerk en start landelijke bezorging

Formulenieuws – SLA, de biologische saladebar, is bekroond met het EKO-keurmerk en breidt de activiteiten dit najaar uit met een cateringmenu, dat landelijk verkrijgbaar is. Het EKO-keurmerk 100% wordt aan SLA toegekend omdat het volledige aanbod van de sladebar vanaf nu 100% gecertificeerd is. In Nederland zijn er nu tien winkels voorzien van dit EKO-keurmerk 100%, waarvan twee kleinere horecazaken in Amsterdam. Met SLA...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid