Franchiser De Folter opent zijn vierde Spare Rib Express


Formulenieuws - Spare Rib Express heeft er met ingang van deze maand een nieuw bezorgrestaurant bij. Voor franchisenemer Ashwin de Folter is de locatie in Oosterhout zijn vierde bezorgrestaurant binnen de formule. De Spare Rib Express-formule groeit de laatste tijd hard door met name ondernemers die meerdere locaties openen. De formule telt op dit moment 56 bezorgrestaurants en heeft openingen in Meppel, Barneveld, Geldermalsen en Hengelo gepland staan. “We zijn met diverse potentiële franchisenemers in gesprek om onze formule verder uit te breiden in provincie Limburg, waaronder Maastricht en Kerkrade”, aldus David Pinedo, commercieel manager. De locatie in oosterhoud heeft De Folter, net als zijn vestiging in Oisterwijk, geopend in samenwerking met compagnon Yorick Obbens. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


4000 online triages op eerste dag gezondheidscheck

Coronamaatregelen – De gratis online gezondheidscheck van de brancheorganisaties VCHO, NHG en ProFri beleefde met ruim 4.000 triage een succesvolle eerste dag. De gezondheidscheck maakt het ondernemers gemakkelijk om de verplichte gezondheidsvragen te stellen aan hun gasten.

Lees bericht

Horeca heropent in gezellige drukke sfeer

Horecaheropening – Overal in Nederland is de horeca in rustige sfeer geopend. De terrassen waren goed bezet, maar vrije plaatsen waren er meestal ook. Op veel plekken de inzet van reserverings- en bestellingsapp’s en beperktere menukaarten. Het stellen van de gezondheidsvragen is nog een puntje van aandacht.

Lees bericht

Horecasector zwaar getroffen in eerste kwartaal 2020

Omzetcijfers - De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal. De omzetdaling was de eerste in zeven jaar tijd. Dat meldt het CBS.

Lees bericht



‘Je favoriete terrasplekje reserveren met BarBooking’

Reserveringssysteem – Hoe kun je nu met beperkte ruimte en mogelijkheid toch een plekje reserveren bij je favoriete bar of terras. Die vraag stond centraal bij een tweetal horecaliefhebbers. Om zowel ondernemers te helpen als de mogelijkheid voor de gasten te bieden een plek te reserveren, ontwikkelde zij Barbooking.nl, een platform volgens het principe: zoek, boek en geniet.

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid