Franchiser opent vierde Spare Rib Express


Formulenieuws – Mult-franchisen komt bij meer formules voor, zo ook bij de bezorgformule Spare Ribs Express. Franchiser Ashwin de Folter nam als 25 jarige franchisenemer een bestaand Spare Rib Express locatie over in Tilburg en opent i maart dit jaar de vierde locatie. Binnen drie jaar is De Folter daarmee de franchisenemer met de meeste restaurants binnen de formule. Vanaf de overname van de locatie in Tilburg drie jaar geleden, reed Ashwin de Folter dagelijks 160 km op en neer van Rotterdam naar Tilburg. Door zich actief bezig te houden met ‘local store marketing’ wist hij 3 jaar op rij op deze locatie met 40% te laten groeien. Tegelijkertijd met deze groei stroomlijnde hij zijn organisatie. Niet alleen noodzakelijkerwijs vanwege de afstand, maar ook om zich te kunnen concentreren op nieuwe mogelijkheden. Die kwamen er in 2017 toen hij een bestaand bezorgrestaurant in Drechtsteden overnam en ook daar gedurende 2 jaar 35% omzetgroei wist te realiseren. Eind 2018 opende De Folter nog een derde bezorgrestaurant in Oisterwijk. Inmiddels is zijn bedrijf uitgeroeid tot een bedrijf met meer dan 100 personeelsleden. Met de opening van de vierde locaties in maart dit jaar in Oosterhout, is De Folter de franchiser van Spare Rib Express met de meeste vestigingen, laat commercieel directeur David Pinedo weten. “Het is fantastisch om te zien dat hij zo’n gestructureerd geheel heeft neergezet en zich beseft dat je door een contante focus op marketing en het nauwkeurig uitvoeren van onze formulemissie enorme groei kunt realiseren”, aldus Pinedo. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

App voor corona-checkgesprek van het horecabezoek

Horeca – Voor het verplichte persoonlijke checkgesprek aan de deur voor gasten die een horecabedrijf willen bezoeken, is nu een app ontwikkeld. Een groep techneuten heeft sinds vandaag checkgesprek.nl gelanceerd dat als platform dit verplichte vraaggesprek kan vervangen. Wie klachtenvrij is kan via de app een groen kaart laten zien aan het horecabedrijf, waarmee de toegang gewaarborgd is.

Lees bericht

Oisterwijk biedt horeca hulp met ruimere terrassen

Gastvrij – Zodra de horeca weer gasten op het terras mag toelaten, staat de gemeente Oisterwijk verruiming van de terrassen toe. Horecaondernemers kunnen hun terrassen dan ruimer inrichten en meer mensen een veilige plek bieden. De gemeente sluit zelfs twee straten in de weekenden af om ondernemers extra ruimte voor hun terras te geven.

Lees bericht


Horeca na 1 juni meer ruimte, sportkantines pas na 1 september

Coronamaatregelen – De eet- en drinkgelegenheden mogen vanaf 1 juni om 12.00 uur weer open. Voorwaarde is dat mensen 1,5 meter afstand houden, zowel binnen als op het terras, met uitzondering van mensen uit hetzelfde huishouden. Ook maakte het kabinet bekend dat er een maximum zit aan het aantal mensen binnen, dat is maximaal dertig, exclusief eigen personeel.

Lees bericht


Center Parcs opent twee parken met ‘Kiwa-coronakeurmerk’

Leisureparken – Center Parcs heropent op 20 mei de parken Het Meerdal in Limburg en Sandur in Drenthe. Beide parken zijn voorzien van een nieuw keurmerk van certificeringsbedrijf Kiwa. Bedrijven die dit keurmerk voeren zijn getoetst op de maatregelen die ze hebben genomen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Lees bericht

Rotterdamse horecaondernemers willen autovrije zone

Coronamaatregel - Ondernemers in de Witte de Withstraat in Rotterdam pleiten voor een tijdelijke autovrije zone in hun straat. De ruimte zou dan ingezet kunnen worden voor het uitbreiden van de terrassen. Een plan daartoe is ingediend bij de gemeente. Dat meldt Rijnmond.nl vandaag.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid