Fred Teeven nieuwe voorzitter Nederlandse Brouwers


Het logo van de Vereniging Nederlandse Brouwers

Benoeming - Fred Teeven is door de algemene vergadering van Nederlandse Brouwers met ingang van 24 juni benoemd tot voorzitter.  Hij volgt Stijn Deelen op die na 3 jaar afscheid neemt.

Teeven (63) was onder meer staatssecretaris van Veiligheid en Justitie in de kabinetten Rutte I en II, lid van de Tweede Kamer , officier van justitie, en teamleider en rechercheur bij de FIOD. Teeven is nu Senior Managing Partner bij Meines Holla & Partners en daarnaast voorzitter Raad van Toezicht Partners voor Jeugd, onafhankelijk voorzitter van VoiCe (de branchevereniging van collectieve beheersorganisaties), lid van Board of Advisors van Sygno en parttime buschauffeur bij Connexxion.

De Vereniging Nederlandse Brouwers behartigt de belangen van 14bierbrouwers, die gezamenlijk goed zijn voor 95% van de bierproductie in Nederland.

Bron: VNB/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Alcoholvrij bier blijft sterk groeien in dalende biermarkt

Bieren - De verkoop van alcoholvrij blijft groeien. In 2020 is de verkoop  gestegen met 8,5%. Dat betekent dat 1 op de 14 biertjes die gedronken wordt nu alcoholvrij is. De totale markt voor bier daalde wel met 14 procent. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Nederlandse Brouwers, die vandaag bekend zijn gemaakt.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid