Fred van Beek vertrekt bij Unilever


Fred van Beek vertrekt na 18 jaar bij Unilever / Foto bij: Sander Nagel

Persoonlijk - Fred van Beek (54), vice president Customer Development en daarmee de hoogste commerciële baas van Unilever Nederland, vertrekt per 1 april bij Unilever. Hij zal vanaf dat moment starten als CEO van de Eijerkamp Retail Groep. Dat meldt het vakblad FoodPersonality.

Van Beek werkte 18 jaar bij Unilever in verschillende salesfuncties waarvan de laatste acht jaar als eindverantwoordelijke voor de retail- en out-of-home-verkopen in Nederland. Als CEO van Eijerkamp Retail Groep wordt hij verantwoordelijk voor de Eijerkamp-woonwinkels, Trendhopper-vestigingen, designwinkel CILO en LOTS Citystore.

Van Beek: “Ik ga een prachtig bedrijf verlaten om bij een net zo prachtig bedrijf aan de slag te gaan. Het is altijd mijn ambitie geweest om als eindverantwoordelijke een mooie organisatie te leiden en ik kijk er enorm naar uit om deel uit te gaan maken van de Eijerkamp Retail Groep.”

Naar een opvolger voor Van Beek wordt gezocht en deze zal ter zijner tijd bekend worden gemaakt.

Bron: FoodPersonality

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Pilot Ben & Jerry’s moet broeikasgas melkveehouderijen halveren

Duurzaamheid – IJsmerk Ben & Jerry’s gaat zich inzetten om de uitstoot van broeikasgassen op vijftien melkveehouderijen tegen het eind van 2024 terug te brengen tot de helft van het sectorgemiddelde. Zodra het project van ‘Mootopia’ zich heeft bewezen, worden de initiatieven uitgebreid naar boerderijen in de wereldwijde zuivel supply chain van Ben & Jerry’s.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid