Freek van Beek vertrekt bij Lekkerland Nederland


Freek van Beek vertrekt per direct als algemeen directeur bij Lekkerland Nederland / Foto bij: Lekkerland Nederland

Persoonlijk - Freek van Beek, algemeen directeur van Lekkerland Nederland, verlaat het bedrijf Lekkerland. De Lekkerland Group en Van Beek zijn na meerdere gesprekken tot de conclusie gekomen dat de visie die ze voor de Nederlandse organisatie hebben onvoldoende bij elkaar past, zo laat de organisatie weten.

Marc Lanneau, algemeen directeur van de Belgische nationale onderneming Conway, heeft de functie van Freek per 1 december 2022 op interim-basis over genomen. Lanneau heeft sinds 2000 diverse functies bij de Lekkerland Groep bekleed. Hij blijft tevens algemeen directeur van Conway België. De twee bedrijven werken al nauw samen.

Freek begon in 2014 bij Lekkerland in Nederland, waar hij aanvankelijk leiding gaf aan de afdeling "Inkoop en Category Management". Vervolgens werd hij in januari 2019 benoemd tot algemeen directeur van Lekkerland Nederland BV. Zoals veel bedrijven staat Lekkerland Nederland op het moment voor vele uitdagingen.

Bron: Lekkerland/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HEMA en Lekkerland streven naar verdere ketenefficiency

Samenwerking – HEMA en logistiek partner Lekkerland Nederland hebben hun samenwerking op het gebied van de food supply chain naar de winkels verlengd. Beide partijen werken al sinds 2006 samen. Afgesproken is te streven naar verdere ketenefficiency. Partijen gaan daarvoor een aantal nieuwe projecten realiseren.

Lees bericht


BackWERK en Lekkerland verlengen samenwerking

Samenwerking – Ook de komende jaren worden de bakery-cafe’s van backWERK bevoorraad door Lekkerland Nederland. Beide partijen hebben de samenwerking per april 2022 verlengd. De focus komt te liggen op verdere groei van de bakkerijketen.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid