FrietHoes komt met ludieke actie de Frietwijzer


Formulenieuws – Volgens de patatbakkers van FrietHoes wordt er vanuit de politiek niets gedaan aan wat er echt belangrijk is, namelijk de keuze voor welke friet een horecagelegenheid serveert. Om het de horecamensen wat eenvoudiger te maken om een ‘keuze te maken in het oerwoud van meningen’ heeft het bedrijf de Frietwijzer ontwikkeld. Een ludieke actie om klanten te werven voor de FrietHoes-friet.

De Frietwijzer maakt het aan de hand van een aantal stellingen die het best passen helder op welke frietpartij er zou moeten worden gestemd. Wie zorg en aandacht heeft voor het product patat komt uit als ideale klant voor FrietHoes.

De ambachtelijke frieten van FrietHoes zijn sinds 2009 verkrijgbaar in de eigen winkel in Haarlem en bij verschillende restaurants door heel Nederland, zoals Rijks, De Bijenkorf en Woodstock 69. Daarnaast is FrietHoes met hun verse friet ook aanwezig bij evenementen als Mysteryland, Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Nieuwsgierig naar de stemwijzer, kijk op www.friethoes.nl/frietwijzer/.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FrietHoes wil de Van Dobben van de frietbakkers zijn

Interview - FrietHoes wil niet alleen de lekkerste friet brengen voor de horeca, fastservice, evenementen en voor thuis, maar hecht ook veel waarde aan sociale aspecten. Daarom introduceerde FrietHoes eerder al het Frietje Sociaal, waarbij de koper van een frietje óók een frietje cadeau kan doen aan iemand die het net even meer nodig heeft. Sinds een jaar staat Marcel...

Lees bericht‘Naamsbekendheid fritz-kola moet groeien via festivals’

Interview - fritz-kola is al sinds 2008 in Nederland beschikbaar. Vooral in de randstad. Toch is er betrekkelijk weinig bekend over het merk dat in 2003 bij onze oosterburen door twee vrienden in de markt werd gezet. @FoodClicks spreekt met een van de oprichters, Mirco Wolf Wiegert. Hij wil naast internationaal campagne voeren, in Nederland toch vooral werken aan naamsbekendheid via de...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid