Frites Atelier komt met twee vegetarische fritesspecials


Foto bij: Chantal Arnts

Formulenieuws - Geheel volgens de traditie bij Frites Atelier start het nieuwe seizoen met nieuwe specials. Voor het aankomende najaar heeft Sergio Herman twee vegetarische specials ontwikkeld als fritestopping: 'Creamy Cheese & Kimchi Please' en 'We Go French'.

De Cheese & Kimchi Please' combineert de volle smaak van spicy kimchi met romige gesmolten kaas, gepekelde groentes en fijngesneden Jalapeño peper. De tweede special bestaat huisgemaakte truffelmayonaise van zwarte truffel uit de Franse regio 'Périgord', sjalot, mosterdblad en vers geroosterde hazelnoten.

Frites Atelier is een fritesconcept van Sergio Herman. De locaties willen frites naar een hoge niveau wil tillen, darom veel aandacht voor smaak, ambacht en vakmanschap. Kenemerkend zijn de frites met speciale toppings. Frites Atelier heeft momenteel vestigingen in Den Haag, Antwerpen, Gent en Brussel. De locatie in Arnhem moest recent sluiten, omdat als gevolg van corona er minder publiek was.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Frites Atelier presenteert nieuwe seizoenspecials

Fastcasual - Fritesconcept Frites Atelier presenteert tweemaal per jaar nieuwe frites specials. Dit seizoen heeft medeoprichter en culinair bedenker, Sergio Hermans, de specials ‘Arabic Baba & Feta’ en de ‘Fishburger’ samengesteld en keren de ‘Sea Nori, ‘Parmesan & Basil terug op het menu.

Lees berichtVermaat verzorgde 11.000 gasten per dag tijdens F1 in Zandvoort

Catering – Nu het geluid van de F1 is verstomd en Zandvoort weer terug is gegeven aan de strandgasten, maakt Vermaat, een van de horecapartners van het driedaagse event de balans op; tijdens het raceweekend heeft het bedrijf in tien lounges zo’n 11.000 gasten per dag verzorgd met eten, drinken en gastvrijheid.

Lees berichtPlatform Pizza Profs wil pizzaprofessionals verbinden en inspireren

Platform – Marcel Losekoot, eigenaar van de Pizza Academy in Utrecht, is samen met verschillende partners uit de horecabranche, vandaar gestart met het landelijke platform Pizza Profs. Doel is om alle pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren en te voeden met vakkennis en tevens het product pizza als voedzaam culinair product  op de kaart te zetten.

Lees bericht

Ook Frites Atelier opent de vestigingen weer

Formulenieuws – Frites Atelier had de afgelopen periode de vestigingen gesloten. Maar met de versoepeling van de huidige maatregelen wil het bedrijf de deuren van de vestigingen in Den Haag, Antwerpen en Gent vanaf dit weekend weer openen.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid