Frites Atelier presenteert nieuwe seizoenspecials


De Fish Burger heeft een krokant gepaneerde, vers gevangen, kabeljauwfilet met huisgemaakte tartaarsaus, gepekelde groenten, crunchy zeewier en een zachte melk bun

Fastcasual - Fritesconcept Frites Atelier presenteert tweemaal per jaar nieuwe frites specials. Dit seizoen heeft medeoprichter en culinair bedenker, Sergio Hermans, de specials ‘Arabic Baba & Feta’ en de ‘Fishburger’ samengesteld en keren de ‘Sea Nori, ‘Parmesan & Basil terug op het menu.

De nieuwe smaken nemen de klant mee naar de zomerse sfeer van Italië tot diep in het Arabische sprookje van duizend-en-één-nacht. ‘De invloeden van de diverse culturen en keukens komen sterk naar voren in de nieuwe specials’, aldus Frites Atelier. De frites special Arabic Baba & Feta is een combinatie van een mild-pittige auberginedip met feta, aioli mayonaise, pittige harissa met bieslook en frites, met pistache crunch on top. De Fish Burger heeft een krokant gepaneerde, vers gevangen, kabeljauwfilet met huisgemaakte tartaarsaus, gepekelde groenten, crunchy zeewier en een zachte melk bun.

Frites Atelier 

Frites Atelier is een fritesconcept waarin smaak, ambacht, vakmanschap en persoonlijkheid worden samengebracht. Het fast-casual foodconcept heeft momenteel vestigingen in Den Haag, Antwerpen, Gent, Brussel en in Designer Outlet Roosendaal.

Bron: Frites Atelier/@FoodClicks

De frites special Arabic Baba & Feta

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsVermaat verzorgde 11.000 gasten per dag tijdens F1 in Zandvoort

Catering – Nu het geluid van de F1 is verstomd en Zandvoort weer terug is gegeven aan de strandgasten, maakt Vermaat, een van de horecapartners van het driedaagse event de balans op; tijdens het raceweekend heeft het bedrijf in tien lounges zo’n 11.000 gasten per dag verzorgd met eten, drinken en gastvrijheid.

Lees bericht
Ook Frites Atelier opent de vestigingen weer

Formulenieuws – Frites Atelier had de afgelopen periode de vestigingen gesloten. Maar met de versoepeling van de huidige maatregelen wil het bedrijf de deuren van de vestigingen in Den Haag, Antwerpen en Gent vanaf dit weekend weer openen.

Lees bericht

Beste Europese friet’ komt van Frites Atelier in Antwerpen

Verkiezing – Waar anders kan de beste Europese friet vandaan komen dan uit het Belgische Antwerpen. Een team van onafhankelijke reisjournalisten en schrijvers heeft de Europese fritesmarkt beoordeeld en is tot een internationale top 50 gekomen. Bovenaan prijkt het Frites Atelier. Het reisgezelschap maakt onderdeel uit van BigSevenTravel.com, een organisatie die internationale reisgidsen samenstelt met sight seeing hotspots over heel de...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid