Frites de Mer brengt 'vismix' in puntzakje voor de horeca


'Vismix' met eigen kruiden van Frites de Mer gepresenteerd in een puntzakje

Introductie – Frites de Mer wil met een innovatieve vissnack in een puntzakje het borrelmoment meer variatie bieden. De vissnack met een mediterrane twist, moet het Nederlandse horecalandschap “uit zijn (vis)beslag schudden”, zo laten de initiatiefnemers weten.

Frites de Mer is een initiatief van Tijno Verkerke en Rena Streep en is nu verkrijgbaar bij groothandels als Bidfood en VHC Jongens, maar ook horecagelegenheden als TEDS (11 vestigingen) en Restaurant Gestrand te Bloemendaal bieden het product aan.

Vismix

Frites de Mer biedt een mix van calamares (pijlstaartinktvisringen), gamba’s (steurgarnalen, MSC), mosselen (Bio), pollack (koolvisrugfilet, MSC) en boquerones (spiering) aan in 1 kilogram zakken. De mix is voorzien van een unieke kruidenmelange die separaat in de zak is bijgevoegd en die zorgt voor een ambachtelijke korst na het frituren. Deze vissnack is ontwikkeld voor horecaondernemers die een onderscheidend en toch toegankelijk product op de kaart willen hebben.

Bron: Frites de Mer/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsToo Good To Go-app krijgt hoge waardering van Apple

Verkiezing – De app tegen voedselverspilling van Too Good To Go is uitgeroepen tot een van de winnaars in de categorie ‘Cultural Impact Award’ op de prestigieuze Apple App Store Awards 2023. Van de 40 wereldwijde finalisten in 10 categorieën is de app bekroond met een award in deze categorie vanwege de uitzonderlijke gebruikerservaring en de diepgaande culturele impact van de applicatie op...

Lees bericht


Ook Horeca Expo in Gent ondervindt druk deelnemers

Horecavakbeurzen – Belgisch leukste horecabeurs is zondag van start gegaan. Het aantal deelnemende foodbedrijven aan de Horeca Expo in Gent lag deze editie iets lager dan vorig jaar. Ook duurt de beurs een dag korter. De Horeca Expo, waar de zuidelijke horecaprofessionals komen kijken, proeven en ontmoeten, ondervindt net als andere beurzen de druk bij de deelnemende leveranciers.

Lees bericht


Mona Keijzer in gesprek met Amsterdamse horeca

Actie - Mona Keijzer, tweede op de lijst van de BBB, bracht vrijdag, tijdens de Dag van de Ondernemer, een bezoek aan de Amsterdamse horeca. Op deze dag worden ondernemers in het zonnetje gezet en wordt het belang van ondernemers voor Nederland nog eens extra benadrukt. Samen met horecaondernemers gingen Mona Keijzer en KHN in op thema’s, zoals arbeid,...

Lees bericht

Frans van Rooij vertrekt als directeur ProFri

Persoonlijk – Frans van Rooij, directeur van branchevereniging ProFri, heeft tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging voor professionele frituurders, bekendgemaakt dat hij al zijn functies neerlegt. Een opvolger is nog niet gevonden.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid