FSIN-voorzitter wil collectieve promotie horecapersoneel


Actie – De hele foodservicesector heeft er mee te maken: gebrek aan personeel. Van afwasser tot chef-kok en van bedienend personeel tot locatiemanager. FSIN-voorzitter Walter Seib heeft tijdens het zomercongres van het Foodservice Instituut Nederland daarom alle aanwezigen opgeroepen om collectief samen te werken om de foodservicesector gezamenlijk te promoten als een aantrekkelijke werkgever.

Walter Seib riep de foodservicesector vanuit zijn rol als CEO van HMSHost op tot collectieve samenwerking om een grote doelgroep potentiële (nieuwe) werknemers te bereiken. “We moeten laten zien dat de foodservicesector een aantrekkelijke en leuke sector is om in te werken en waar ook goede carrièremogelijkheden zijn. Als een van de grotere werkgevers in de foodservicemarkt heeft hij het voortouw genomen en Kimberly DeMello, VP HR International van HMSHost, gevraagd de collectieve campagne te coördineren.

Wie wil bijdragen aan deze collectieve campagne kan contact opnemen met Kimberly.demello@hmshost.net.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sollicitatiefestival bij food district Liemès in The Wall

Personeel – Twaalf geïnteresseerde sollicitanten en zeven ingevulde vacatures. Dat was het resultaat van een feestelijke sollicitatieavond donderdag 14 oktober van food disctrict Liemès in de Utrechtse Wall. Tijens de special inloop avond met hapje, drankje en dj wist het bedrijf vacatures te vervullen voor bediening, barista's, barpersoneel en koks.

Lees bericht‘Broodformule BackWERK doet het goed op hightraffic-locaties’

Interview - HMSHost maakte enige tijd geleden bekend dat het voor de locaties van bakkerijformule Broodzaak en TRECK op de treinstations een nieuwe partner had gevonden in BackWERK. De gelijknamige formule moet beantwoorden aan datgene wat voor HMSHost essentieel is, namelijk extra omzet genereren. Afgelopen week ging de derde locatie open van BackWERK, die door HMSHost wordt geëxploiteerd.

Lees berichtFooddelivery blijft onveranderd hard doorgroeien

Marktcijfers – De Nederlandse bezorgmarkt in de foodsector blijft groeien. Fooddelivery stijgt in 2021 met 27,9 procent ten opzichte van 2020. Dit blijkt uit het nieuwe Dossier Delivery van het FoodService Instituut Nederland (FSIN). Bezorging door supermarkten en andere retailers is verantwoordelijk voor de grootste groei: 36 procent. Restaurants en andere foodserviceformules zijn goed voor 19 procent groei in 2021.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid