Gastrobarconcept van Ron Blaauw straks ook aan zee


Als sterrenchef is Ron Blaauw altijd inventief geweest, met Ron Gastrobar, met thuisbezorging, maar in coronatijd ook met het uitzetten van chefs voor thuis

Formulenieuws – Ron Gastrobar krijgt een locatie aan zee. Vanaf 1 september is het horecaconcept van sterrenchef Ron Blaauw te vinden in Bloemendaal, als ‘Ron Gastrobar Bij de C’.

Precies 10 jaar geleden werd Ron Gastrobar voor het eerst in Amsterdam geopend. Kenmerkend voor het concept is, volgens Ron Blaauw, het menu met makkelijk te delen gerechten, gecombineerd met een paar specials zoals bijvoorbeeld een ribstuk van de barbecue of een verse vis voor twee.

Toen Blaauw Bij de C bezocht, voelde hij meteen dat dit een nieuwe plek voor een Ron Gastrobar moest zijn. Het is tevens voor het eerst dat de eigenaren Koen van den Hurk en Julius van Zelderen werkzaam blijven en samen met Ron hun restaurant het restaurant gaan runnen. Het restaurant biedt plaats voor 120 personen. Blaauw: “Ik kan niet wachten om hier het gastrobarzaadje te planten. Het restaurant is trouwens extra bijzonder door de evenementenlocatie midden in de duinen, mét ruime parkeergelegenheid”.

Ook Van den Hurk vertelt is enthousiast: “Ik heb voor veel grote namen gewerkt en om nu Ron Blaauw aan dat rijtje toe te voegen, da’s wel echt een eer. De zaak swingt al, maar doordat we er nu een Ron Gastrobar van gaan maken wordt het pas echt feest.” Daar is mede-eigenaar Van Zelderen ook van overtuigd:  “We zijn lekker down-to-earth en passen daarom eigenlijk precies in het Ron Gastrobar-plaatje.”

Bron: Ron Gastrobar/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sligro en De Buik gaan in de Randstad samenwerken

Samenwerking – Platform De Buik en Sligro slaan de handen ineen. Vanaf september gaan de groothandel uit Veghel en het culinaire platform samenwerken. Doel is om gezamenlijk de lokale foodcultuur verder vooruit te helpen middels verkiezingen en content.

Lees bericht


Ron Gastrobar geopend in Kriterion Studentenpomp

Tankstation – In Kriterion Studentenpomp in Amsterdam is dinsdag de pop-upstore van Ron Gastrobar geopend. De toko met verse producten van chef-kok Ron Blaauw blijft twee weken staan ter promotie van de ‘ready to heat’ maaltijden, die ook in het tankstation verkrijgbaar zijn. De maaltijden worden vers bereid in de keuken van Ron Gastrobar.

Lees bericht

Samenwerking Ron Gastrobar en GemaQ

Tankstation - Kriterion Studentenpomp in Amsterdam gaat vanaf 10 september diverse ‘ready to heat’ maaltijden leveren, die vers bereid zijn in de keuken van Ron Gastrobar. De Indonesische gerechten zijn in diverse variaties in 3-vaks boxen verkrijgbaar en kunnen in een paar minuten in de magnetron worden opgewarmd.

Lees bericht

Pannenkoekenrestaurants doen het goed

Analyse - Pannenkoekenrestaurants in Nederland doen het goed . Door een efficiënte bedrijfsvoering, aantrekkelijke prijsstelling en gunstige locaties, weten zij blijvend mensen te trekken. Bovendien lijken personeelstekorten in deze branche niet aan de orde te zijn. Dat meldt ABN Amro in een analyse van de leisuremarkt.

Lees bericht


Dineren met ‘Le Petit Chef’ in Brasserie De Roode Leeuw

Horecaconcept – Amsterdam is een nieuw culinair concept rijker met ‘Le Petit Chef’ in Brasserie De Roode Leeuw.  Deze unieke dinershow combineert culinaire hoogstandjes met een verfijnde 3D-cinema. Na shows in onder andere Parijs, Londen en New York, is Amsterdam de volgende locatie waar mensen de show kunnen gaan zien.

Lees bericht

ING Research: ‘Hand op de knip in horeca is tijdelijk’

Analyse – Ondanks dat de Nederlandse economie fors groeit, was de consument voorzichtig met het uitgeven van geld. Voor een deel is dat volgens ING Research te verklaren door de hoge inflatieperceptie bij de consument, maar ook het slechte weer speelde een rol. Vooral voor de horeca. De ontwikkelingen zijn in ieder geval tijdelijk. Over de tweede helft van het jaar...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid