Gastronomisch Gilde gaat samenwerken met Foodservice Network


V.l.n.r. Hans Steenbergen (FSN), Hans Everse (GG), Hugo Wijbenga (GG), Arjan de Boer (FSN) / Foto bij: Floris Heuer

Samenwerking – Het Gastronomisch Gilde en Foodservice Network gaan vanaf deze maand meer samenwerken. Beide partijen hebben hierover op het buitenevent Food Unplugged in Ede een overkomst gesloten.

Het Gastronomisch Gilde wil met de samenwerking  meer verbinding met de leden en met de partners realiseren. De wens om meer verbinding tot stand te brengen binnen de vereniging, is één van de uitkomsten van een evaluatie, ondersteund door adviseur Robert Melaard. De evaluatie heeft geleid tot een nieuwe visie voor de komende jaren.  In die visie wil het gilde verder inzetten op verbinding in de sector, kennisuitwisseling, Nederland op de kaart zetten tijdens de (inter)nationale vakwedstrijden en een sterkere band tussen de professionals en het bedrijfsleven. Foodservice Network, gaat het gilde daarbij helpen. Foodservice Network (FSN) is het zusterbedrijf van Food Inspiration en Shoot my Food.

Gastronomisch Gilde

Het Gastronomisch Gilde is dé vereniging voor professionals en leerlingen in de wereld van eten, drinken en gastvrijheid. Het Gilde bestaat uit verschillende vakgroepen, die alle soorten vakmensen in de gastronomie omvatten en samen een expertisecentrum voor culinair vakmanschap vormen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

’T Noorden wint verkiezing Leukste horecateam van Nederland

Verkiezing – Restaurant ’T Noorden in Aalten heeft de verkiezing gewonnen van het Leukste horecateam van Nederland 2021. De verkiezing is een onderdeel van de Week van de horeca die plaats had tussen 20 en 25 september.  Het horecateam van ’T Noorden werd gekozen uit tientallen inzendingen.

Lees bericht


Horecadag wordt Week van de horeca met verkiezing

Actieweek – De Nationale Horecadag wordt dit jaar de Week van de horeca en vindt plaats van 20 tot en met 25 september. Als aftrap van de Week van de horeca wordt een landelijke verkiezing in het leven geroepen, Het leukste horecateam van Nederland.

Lees bericht


Deelnemers NK Jonge Koks bekend

Kampioenschap - Wie gaat Ralph Benneker van De Bloemenbeek* als NK Jonge Kok 2019 opvolgen? Die vraag moet beantwoord worden op het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks 2020. De wedstrijd wordt verzorgd door het Gastronomisch Gilde en vindt plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Op woensdag 15 januari 2020 gaan acht talenten de strijd aan met elkaar om uit te maken wie de...

Lees bericht


Samenwerking Gastronomisch Gilde en Kokspanel

Samenwerking – Het Gastronomisch Gilde, vereniging voor vakmensen in eten, drinken en gastvrijheid en Het Nederlands Kokspanel, onderzoekspanel voor professionals uit de horeca en catering, zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking maakt het mogelijk informatie met elkaar uit te wisselen over de behoeften van koks, cateringmanagers en eigenaren op het gebied van (nieuwe) producten, merken en andere soorten food- en hospitality...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid