Gastvrij Rotterdam optimistisch over doorgaan horecabeurs


Managing Director Robert Melaard van Gastvrij Rotterdam

Beurzen – De horecabeurs Gastvrij Rotterdam heeft vertrouwen dat het event kan plaatsvinden. Het feit dat de horeca binnenkort weer een stukje open kan en de evenementensector meer ruimte krijgt, in combinatie met een hogere vaccinatiegraad, geeft de organisatie voldoende vertrouwen dat de beurs kan doorgaan. Dat laat Robert Melaard, Managing Director, van Gastvrij Rotterdam in en nieuwsbrief weten.

Letterlijk schrijft Melaard: "De Fieldlab test evenementen in combinatie met de toename van het aantal gevaccineerden en de mogelijkheden voor sneltesten geven ons het vertrouwen dat we in september op een goede en veilige manier de 8e editie van Gastvrij Rotterdam in Ahoy zullen kunnen organiseren”. Of de driedaagse horecabeurs doorgang kon krijgen was ook onderwerp van gesprek geweest met alle 15 Founding Partners van de beurs en ook zij kijken volgens Melaard ‘unaniem en met veel enthousiasme uit naar hun deelname op de beursvloer van 20 t/m 22 september in Ahoy."

Onlangs verbond Makro Nederland zich voor drie edities aan Gastvrij Rotterdam. Melaard kon nu ook meedelen dat Bidfood voor de komende vijf edities weer als Founding Partner op de beursvloer te vinden was. Bidfood is een van de deelnemers van het eerste uur op Gasvrij Rotterdam, die inmiddels, volgens de beursorganisatie, voor 70% is volgeboekt. Melaard: “Alleen al in de afgelopen 3 weken hebben we weer ruim 20 nieuwe inschrijvingen mogen ontvangen.”

Wedstrijden

Ook de organisatoren van wedstrijden zoals de Nederlandse Finale van de Bocuse d’Or, het Glazen Kalf, The Young Chef Award en the Gaia Green Awards en anderen hebben hun aanwezigheid op de beursvloer in september bevestigd.

Bron: Gastvrij Rotterdam/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

10.000 bezoekers verwacht op eerste Veggie Challenge Live

Beurzen - Volgend jaar vindt de eerste editie van Veggie Challenge Live plaats, een gloednieuw food- en lifestyle-event van ProVeg Nederland om de half miljoen deelnemers aan de Veggie Challenge te vieren. Het event, dat zich richt op mensen die een gezonde en duurzame leefstijl willen, vindt plaats op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. De...

Lees bericht


Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen dagen Gastvrij Rotterdam. Daarmee is het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers verslagen en werd de horecavakbeurs afgelopen dagen in Rotterdam Ahoy de grootste editie tot nog toe.

Lees bericht


Finalisten HANOS Gouden Koksmuts bekend

Wedstrijd - De finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn Hotel Restaurant Het Roode Koper, Restaurant Flore, Restaurant Moustique en Passy Events. Zij werden gekozen tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam. Daar streden de deelnemers om een plek in de finale die plaats zal vinden op maandag 9 januari 2023 tijdens de HORECAVA.

Lees bericht


Drukke eerste dag bij Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen – Het was druk op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam. De beurs die groter is dan de vorige editie, kende op bepaalde momenten zelfs opstoppingen in de gangpaden, wat tamelijk uniek is voor de Rotterdamse horecabeurs. De drukte liet zien dat het enthousiasme in de horeca groot is, ondanks de wellicht wat sombere geluiden over de nabije toekomst van...

Lees bericht

‘Gastvrij Rotterdam moet vastigheid bieden in onzekere tijden’

Interview - Gastvrij Rotterdam had bij de editie van vorig jaar het geluk dat ze plaatsvond in een periode dat de coronamaatregelen werden versoepeld. Toch schaalde de beursorganisatie de veiligheidsmaatregelen voor de bezoekers niet af. ‘We hadden van tevoren afgesproken om de beurs veilig te organiseren voor deelnemers en bezoekers en dat hebben we gedaan’, aldus beursorganisator Robert Melaard aan...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid