Gastvrij Rotterdam optimistisch over doorgaan horecabeurs


Managing Director Robert Melaard van Gastvrij Rotterdam

Beurzen – De horecabeurs Gastvrij Rotterdam heeft vertrouwen dat het event kan plaatsvinden. Het feit dat de horeca binnenkort weer een stukje open kan en de evenementensector meer ruimte krijgt, in combinatie met een hogere vaccinatiegraad, geeft de organisatie voldoende vertrouwen dat de beurs kan doorgaan. Dat laat Robert Melaard, Managing Director, van Gastvrij Rotterdam in en nieuwsbrief weten.

Letterlijk schrijft Melaard: "De Fieldlab test evenementen in combinatie met de toename van het aantal gevaccineerden en de mogelijkheden voor sneltesten geven ons het vertrouwen dat we in september op een goede en veilige manier de 8e editie van Gastvrij Rotterdam in Ahoy zullen kunnen organiseren”. Of de driedaagse horecabeurs doorgang kon krijgen was ook onderwerp van gesprek geweest met alle 15 Founding Partners van de beurs en ook zij kijken volgens Melaard ‘unaniem en met veel enthousiasme uit naar hun deelname op de beursvloer van 20 t/m 22 september in Ahoy."

Onlangs verbond Makro Nederland zich voor drie edities aan Gastvrij Rotterdam. Melaard kon nu ook meedelen dat Bidfood voor de komende vijf edities weer als Founding Partner op de beursvloer te vinden was. Bidfood is een van de deelnemers van het eerste uur op Gasvrij Rotterdam, die inmiddels, volgens de beursorganisatie, voor 70% is volgeboekt. Melaard: “Alleen al in de afgelopen 3 weken hebben we weer ruim 20 nieuwe inschrijvingen mogen ontvangen.”

Wedstrijden

Ook de organisatoren van wedstrijden zoals de Nederlandse Finale van de Bocuse d’Or, het Glazen Kalf, The Young Chef Award en the Gaia Green Awards en anderen hebben hun aanwezigheid op de beursvloer in september bevestigd.

Bron: Gastvrij Rotterdam/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFoodyard lanceert online community voor horeca

Groothandel - Foodyard lanceert vandaag een nieuwe functionaliteit: de Foodyard Community, speciaal bedoeld voor horecaprofessionals in heel Nederland. Het doel is om deze doelgroep nog meer te verbinden met kennis, inspiratie, experts én elkaar.

Lees bericht

’T Noorden wint verkiezing Leukste horecateam van Nederland

Verkiezing – Restaurant ’T Noorden in Aalten heeft de verkiezing gewonnen van het Leukste horecateam van Nederland 2021. De verkiezing is een onderdeel van de Week van de horeca die plaats had tussen 20 en 25 september.  Het horecateam van ’T Noorden werd gekozen uit tientallen inzendingen.

Lees bericht

Kees Visser winnaar Bocuse d’Or Nederland 2021

Wedstrijd - Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam is Kees Visser, samen met zijn commis Jeffrey Buijl van Restaurant Cristó in Zierikzee, de winnaar geworden van de Nederlandse Bocuse d’Or finale 2021. Zij gaan Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Boedapest in maart 2022.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid