Gault&Millau gidspresentatie live te volgen
Uitreiking - Food Reporter gaat als officiële mediapartner van Gault&Millau de gidslancering live verzorgen. Via de social mediakanalen worden ook geregeld updates gegeven van de uitreiking in TivoliVredenburg.
Er wordt al jarenlang samengewerkt tussen Gault&Millau en Food Reporter. Zo werd er in 2019 de officiële titel New Chef on the Block door Gault&Millau en Food Reporter in het leven geroepen voor jonge chefs die zich met hun talent onderscheiden. Ook dit jaar zullen deze titels voorafgaand aan de gidslancering worden uitgereikt in TivoliVredenburg.
De gidslancering van Gault&Millau vindt dit jaar op 14 maart plaats in TivoliVredenburg in Utrecht en zal live te volgen zijn via www.foodreporter.nl. Food Reporter is onderdeel van online groothandel Bidfood.
Bron: Bidfood/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Shell Hellevliet wint ‘Lekkerste broodje langs de weg ‘24’
Verkiezing – Voor de tweede keer organiseerde Shell in samenwerking met Bakerstreet de Sandwich Competition in Nederland. De finale werd gehouden bij partner Bidfood in Foodyard Amsterdam. Finalisten van Shell-stations uit Nederland streden voor de titel ‘Lekkerste broodje langs de weg’. De winnaar is het team van Shell Hellevliet, gelegen aan de Rijksweg A12 bij Harmelen nabij Utrecht.
Lees berichtBroekhuyzen Horecagroothandel wordt Bidfood Noordwijkerhout
Overname - Na jarenlang zelfstandig actief te zijn geweest in de regio gaat Broekhuyzen Horecagroothandel per 1 januari 2025 verder als Bidfood Noordwijkerhout. Dat hebben beide partijen dinsdag bekendgemaakt.
Lees berichtGault&Millau organiseert 100Chefs in Miele Experience Center
Event - Het grootste culinaire evenement van Nederland, ‘100Chefs by Gault&Millau’, keert terug op 12 en 13 oktober dit jaar terug in het Miele Experience Center in Vianen. 100Chefs brengt 100 toonaangevende Nederlandse chefs samen en verwacht zo’n 2.000 culinaire liefhebbers.
Lees berichtFoodservice groothandels verenigen zich in FSN
Groothandels – Zes groothandels in de foodservicesector hebben zich verenigd in een nieuwe branchevereniging genaamd Foodservice Nederland (FSN). FSN is aangesloten bij Ondernemend Nederland (ONL) en wordt voorgezeten door de oud-politicus Erik Ziengs. De bedrijven willen de foodservicesector een duidelijke stem richting politiek Den Haag geven.
Lees berichtChef’s table ‘Taste of Horecava by Gault&Millau’
Vakbeurzen - In samenwerking met de culinaire gids Gault&Millau organiseert Horecava een Chef’s Table, waarbij topchefs hun vaardigheden tonen aan een select gezelschap van horecaprofessionals.
Lees berichtDe Nieuwe Keuken Event wil chefs samenbrengen en inspireren
Event - Food Reporter, onderdeel van Bidfood, wil met het De Nieuwe Keuken Event chefs samenbrengen om ideeën te delen voor een duurzamer voedselsysteem. Het event, dat maandag plaats vond, moet chefs inspireren en verbinden en aanzetten na te denken over de toekomst van de professionele keuken.
Lees bericht