Gault&Millau gidspresentatie live te volgen

Uitreiking - Food Reporter gaat als officiële mediapartner van Gault&Millau de gidslancering live verzorgen. Via de social mediakanalen worden ook geregeld updates gegeven van de uitreiking in TivoliVredenburg.
Er wordt al jarenlang samengewerkt tussen Gault&Millau en Food Reporter. Zo werd er in 2019 de officiële titel New Chef on the Block door Gault&Millau en Food Reporter in het leven geroepen voor jonge chefs die zich met hun talent onderscheiden. Ook dit jaar zullen deze titels voorafgaand aan de gidslancering worden uitgereikt in TivoliVredenburg.
De gidslancering van Gault&Millau vindt dit jaar op 14 maart plaats in TivoliVredenburg in Utrecht en zal live te volgen zijn via www.foodreporter.nl. Food Reporter is onderdeel van online groothandel Bidfood.
Bron: Bidfood/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
10e editie Gastvrij Rotterdam sfeervol van start gegaan
Vakbeurzen – Veel bezoekende foodprofessionals, veel vakwedstrijden en veel evenementen in sfeervol aangeklede beurshallen. Zo is de jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam het beste samen te vatten. Deelnemende bedrijven hadden er bij aanvang van de beurs dan ook duidelijk zin in.
Lees berichtBikl introduceert kant-en-klaar inmaakzoetzuur
Introductie - Bikl, maker van verse ingemaakte groente, heeft een nieuw product geïntroduceerd: no waste inmaak zoetzuur. Met dit product kunnen horecakeukens eenvoudig hun (rest) groente inmaken.
Lees berichtNieuw platform voor hospitalitybranche Daily Trade Fair Venlo
Inspiratieplatform - Op 24 september 2023 opent Daily Trade Fair Venlo, een nieuw beursconcept waar professionals in de hospitality- en interieurbranche zich jaarrond kunnen laten inspireren en inkopen kunnen doen. Op 15.000 m2 pakken leveranciers uit met een eigen showroom rondom een showkeuken die ook als restaurant en eventruimte kan worden ingezet. Daarnaast zijn diverse ruimtes beschikbaar voor internationale evenementen, beurzen en congressen.
Lees berichtSwijtink (McDonald’s) en Slootweg (Bidfood) in bestuur FSIN
Benoeming - Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd in het bestuur. Het zijn Annemarie Swijtink van McDonald’s Nederland en Dick Slootweg van Bidfood. Zij vervangen de vertrokken bestuursleden Henri Froeling (Vital Food Group) en Freek van Beek (Lekkerland Nederland). Het bestuur onder leiding van voorzitter Walter Seib van HMSHost is nu weer voltallig.
Lees berichtLumen Hotel & Events in Zwolle kiest voor Bidfood
Samenwerking – Lumen Hotel & Events in Zwolle gaat een samenwerking aan met Bidfood Nederland. De komende twee jaar zal Bidfood het volledige assortiment bedrijfsrestauratieve voorzieningen leveren.
Lees berichtPaul Fagel krijgt staande ovatie bij Gault&Millau Award 2023
Award – Chef-kok Paul Fagel van restaurant Arsenaal in Naarden heeft tijdens Gault&Millau-uitreiking de Lifetime Achievement Award 2023 gekregen. Van het publiek kreeg hij daarvoor een staande ovatie.
Lees bericht