Gault&Millau gidspresentatie live te volgen


De winnaars van de Gault&Millau; awards tijdens de gidslancering van 2020

Uitreiking - Food Reporter gaat als officiële mediapartner van Gault&Millau de gidslancering live verzorgen. Via de social mediakanalen worden ook geregeld updates gegeven van de uitreiking in TivoliVredenburg.

Er wordt al jarenlang samengewerkt tussen Gault&Millau en Food Reporter. Zo werd er in 2019 de officiële titel New Chef on the Block door Gault&Millau en Food Reporter in het leven geroepen voor jonge chefs die zich met hun talent onderscheiden. Ook dit jaar zullen deze titels voorafgaand aan de gidslancering worden uitgereikt in TivoliVredenburg.

De gidslancering van Gault&Millau vindt dit jaar op 14 maart plaats in TivoliVredenburg in Utrecht en zal live te volgen zijn via www.foodreporter.nl. Food Reporter is onderdeel van online groothandel Bidfood.

Bron: Bidfood/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

10e editie Gastvrij Rotterdam sfeervol van start gegaan

Vakbeurzen – Veel bezoekende foodprofessionals, veel vakwedstrijden en veel evenementen in sfeervol aangeklede beurshallen. Zo is de jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam het beste samen te vatten. Deelnemende bedrijven hadden er bij aanvang van de beurs dan ook duidelijk zin in.

Lees berichtNieuw platform voor hospitalitybranche Daily Trade Fair Venlo

Inspiratieplatform - Op 24 september 2023 opent Daily Trade Fair Venlo, een nieuw beursconcept waar professionals in de hospitality- en interieurbranche zich jaarrond kunnen laten inspireren en inkopen kunnen doen. Op 15.000 m2 pakken leveranciers uit met een eigen showroom rondom een showkeuken die ook als restaurant en eventruimte kan worden ingezet. Daarnaast zijn diverse ruimtes beschikbaar voor internationale evenementen, beurzen en congressen.

Lees bericht

Swijtink (McDonald’s) en Slootweg (Bidfood) in bestuur FSIN

Benoeming - Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd in het bestuur. Het zijn Annemarie Swijtink van McDonald’s Nederland en Dick Slootweg van Bidfood. Zij vervangen de vertrokken bestuursleden Henri Froeling (Vital Food Group) en Freek van Beek (Lekkerland Nederland). Het bestuur onder leiding van voorzitter Walter Seib van HMSHost is nu weer voltallig.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid