Geen conveniencebeurs Internorga in 2020


Foto bij: Internorga

Beurzen  - De Europese conveniencebeurs Internorga in Hamburg gaat dit jaar niet door. Aanvankelijk was besloten de beurs te verschuiven, maar na overleg tussen organisator en de exposantenraad is besloten de beurs in 2020 volledig te annuleren.

De volgende Internorga is nu vastgesteld op 12 tot 16 maart 2021. Bernd Aufderheide, President en CEO, Hamburg Messe und Congress vindt het na uitvoerig overleg niet verantwoord de beurs in juni te houden. De beurs was al verschoven van 13 tot en met 17 maart naar 20 tot en met 24 juni in de hoop dat de situatie rondom het coronavirus beter zou zijn. Maar gezien de onvoorspelbaarheid nu is er geen betrouwbare basis om het event te plannen, aldus Aufderheide. Hamburg Messe und Congress gaat nu voorbereidingen treffen voor Internorga 2021.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws‘Comeback’ INTERNORGA 2021 in nieuwe opzet

Beurzen – Na de Keulse zoetwarenbeurs ISM laat ook de INTERNORGA weten volgend voorjaar terug te keren. De internationale vakbeurs voor de foodservice- en horecamarkt heeft als thema ‘Laten we doorgaan’ gekozen voor haar comeback in een volledig nieuwe opzet. Dit jaar kon de vakbeurs niet doorgaan als gevolg van de coronamaatregelen.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid