Gekoeld versboxsysteem Viresmo speelt in op afhaalgemak


De Versbox bij slagerij De Rooij

Koelconcept - Ake Ideal Nordcap introduceert de virtuele reserveringsmodule Viresmo. Dit is een smart versboxsysteem waarmee bedrijven uit de foodservice en de institutionele sector hun gekoelde producten 24/7 aan consumenten kunnen aanbieden op een hygiënische en voedselveilige manier.

Viresmo is een afkorting van Virtuele Reserverings Module. Het bestaat uit een gekoeld, hufterproof, versboxsysteem met 8 tot 14 modulair in te delen vakken dat eenvoudig te koppelen is aan een website of webshop. Dit ‘on demand’-afhaalsysteem werkt als volgt: klanten bestellen online een koelverse maaltijd, foodproduct of drank. Ze ontvangen een code die gekoppeld is aan het systeem. Daarmee opent de klant de bijbehorende versbox. Een bestelling die 24/7 kan worden afhalen op een voor hem geschikt tijdstip.

Openingstijden verlengen

Daarnaast beschikt het Viresmo-afhaalsysteem over een vending app-tool Woyti, welke zeer geschikt is voor bedrijven in de foodservice die to go- producten aanbieden. “Je kunt hiermee je openingstijden verlengen en inspelen op voedselverspilling door dagverse producten die ‘over’ zijn hier aan te bieden. De consument kan zo online en op afstand de beschikbaarheid en voedselinformatie zien en desgewenst de producten reserveren”, aldus commercieel directeur Joshua Winnen van Ake Ideal Nordcap, de importeur die Viresmo op de Nederlandse markt brengt.

Maaltijd voor de nachtploeg

Viresno is ook in te zetten bij bedrijfscatering- en instellingsbranche. “In bedrijven waar mensen 24/7 werken, kun je voor de nachtploeg eenvoudig een gekoelde maaltijd, eventueel gebaseerd op de persoonlijke (dieet)wensen van de consument, in de versbox klaar zetten. Deze kunnen werknemers zelf door middel van een magnetron verwarmen. Je bedrijfsrestaurant hoeft daarvoor niet open te blijven,” aldus Winnen.

Bron: Ake Ideal Nordcap/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid