Gelatomerk Amorino opent tweede vestiging


Amorino staat bekend om de roosvorrmige ijscoupes

IJssalon - Amorino opent een nieuwe vestiging in de fashion outlet Bataviastad. Het is de tweede Nederlandse vestiging van het gelatomerk, bekend om hun roosvormige ijscoups.

Amorino startte in april dit jaar in Nederland met een vestiging aan de Nieuwendijk in Amsterdam. Nu na drie maanden opent de tweede locatie. “We zijn ontzettend trots dat we ons succes in Nederland mogen vieren met nu alweer een nieuwe vestiging”, aldus Kiro Besali, master franchise nemer Amorino.

De ijssalon gaat 11 juli open. De store heeft binnen een zitgedeelte voor 40 personen. Het terras telt 32 zitplaatsen. Ook in deze vestiging zal de roosvormige gelato de hoofdrol spelen die in meer dan 30 smaken wordt aangeboden. Maar daarnaast kunnen gasten ook terecht voor een ontbijt: van croissants tot andere zoetigheden en van verse sappen tot overige delicatesse producten. Als eerste in Nederland verkopen de locatie ook gelato macarons, macarons met een vulling van Italiaanse gelato.

Het ijsmerk opende in 2002 de eerste winkel in Parijs. Inmiddels telt de formule meer dan 200 ijssalons in Europa, Azie en Verenigde Stanen.

Bron: Amorino/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid