Genomineerden ‘Foodservice Award 2022’ zijn bekend


Verkiezing - De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2022’ verkiezing zijn dinsdag bekend gemaakt. Er zijn twintig foodservicebedrijven die kans maken op een (categorie)prijs en er is één bedrijf dat in aanmerking komt voor de overall titel.

De verkiezing is een initiatief van Q&A in samenwerking met Horecava en werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Tijdens deze bijzondere editie, waarbij de meeste deelnemers (gedeeltelijk) gesloten zijn geweest, is er meer dan 21.000 keer gestemd.

De prijzen worden dit jaar uitgereikt in de categorieën: Fastservice, Klassieke Horeca, Leisure, Marktkramen, Snackbars, Speciaalzaken, Thuis eten, To go en Warme Maaltijdberzorging. Tijdens de verkiezing is er een onderscheid gemaakt tussen bezorgplatforms/thuis eten en fysieke foodservice bedrijven. Bestelgemak, kwaliteit en prijs bleken bij de bezorgplatforms/thuis eten categorieën het belangrijkst. Bij de fysieke foodservice bedrijven werd kwaliteit, prijs en assortiment als belangrijk beschouwd.

Bekendmaking van de winnaars

Normaal worden de winnaars bekend gemaakt op de Horecava. Aangezien dit door de huidige maatregelen niet door kan gaan, is er een alternatief gezocht en worden de winnaars bekendgemaakt op 10 maart 2022. Hoe dit gebeurt, wordt later bekendgemaakt.

Naast de categoriewinnaars wordt ook de winnaar van de overall titel bekend gemaakt. De overallwinnaar is de categoriewinnaar met het hoogste eindcijfer. Winnaars mogen een jaar lang de titel 'Foodservice Award' binnen de categorie dragen.

De genomineerden voor de ‘Foodservice Awards 2022’ zijn op alfabetische volgorde:

Fastservice:

Domino’s Pizza

McDonald’s

Klassieke Horeca – Out of Home

Brownies&Downies

La Place

Leisure

Efteling

Landal Greenparks

Marktkramen

De Kaaskoning

‘t Stoepje

Snackbars

FEBO

Kwalitaria

Speciaalzaken

De Keurslager

Zuivelhoeve

Thuis eten

Hello Fresh

Vegan Masters

To Go

Ah to Go

La Place

Starbucks

Subway

Warme maaltijdbezorging

Domino’s Pizza

Kwalitaria

Vorig jaar werd Brownies&downieS voor de twee keer tot overall winnaar gekozen.

Bron: Q&A/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Délifrance Nederland heeft flinke ambities

Interview - De verkoopcijfers zijn op dit moment volgens plan, daarbij heeft Délifrance Nederland flinke ambities. Zo moet het merk zichtbaarder worden in de totale markt. De naamsbekendheid bij de consument is geen enkel probleem, maar wel de bekendheid van wat Délifrance allemaal doet in de verschillende verkoopkanalen.

Lees bericht


Ook volgend jaar geen Horecava

Vakbeurzen - De organisatie achter Horecava heeft in overleg met de horecabranche besloten om de vakbeurs geen doorgang te laten vinden in 2022. De huidige situatie in de branche maakt de organisatie van een kwalitatief, fysiek evenement ondoenlijk en onwenselijk, zo laat de organisatie weten.

Lees bericht

Nominaties Horecava Innovation Award 2022 bekend

Vakbeurzen – De Horecava als beurs mag dan op het geplande moment niet doorgaan, de Horecava Innovation Award wel. Een jury selecteerde voor de vier categorieën 16 nominaties uit ruim 120 inzendingen. De winnaars worden 10 januari 2022 bekendgemaakt.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid