Gezonde formule Poké&ZO kiest Sligro als leverancier

Formulenieuws - Poké&ZO is een samenwerking aangegaan met Sligro Food Group. De groothandel is daarmee de totaalleverancier van de vijf Poké&ZO-locaties in Nederland geworden. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar.
Bij Poké&ZO bereiden ervaren chefs de maaltijden. Die chefs hebben uiteenlopend achtergronden van Michelin-restaurants tot bistro's. Het bedrijf is gestart tijdens de COVID-19 pandemie en gestart door Levi Boot, die zijn passie voor koken naar mensen thuis wilde brengen toen de restaurants dicht zaten.
Poké&ZO is een bezorg- en afhaalrestaurant, maar ook een familiebedrijf. Gestart door Levi Boot is inmiddels zin broertje Jari en nichtje Shanna actief in het bedrijf. Het franchise filiaal wat in Breda geopend is, wordt gerund door Juno, de neef van Levi. Samen met de medewerkers werken zij er aan om de grootste gezonde fastfoodketen van Nederland te worden. Sligro gaat Poké&ZO met het brede versassortiment helpen die ambitieuze doelstelling te realiseren.
Bron: Poké&ZO/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
20 grootste foodservicebedrijven achter PS Impact Score
Duurzaamheidsdata - Meer dan 20 van de grootste foodservicebedrijven hebben zich inmiddels gecommitteerd aan de PS Impact Score. Van groothandels tot cateraars en afnemers. Dat meldt PS in Foodservice, de initiatiefnemer achter de PS Impactscore.
Lees bericht‘s-Hertogenbosch is Nederlandse horecahoofdstad
Onderzoek – Op basis van restaurantdichtheid, gastbeoordelingen en betaalbaarheid is ’s-Hertogenbosch Horeca Hoofdstad van Nederland. De Brabants stad heeft daarin de concurrentie van Maastricht en Leeuwarden in de rug. De Friese hoofdstad blijkt wel de meest voordelige stad te zijn.
Lees berichtINTERNORGA wil gastronomie naar hoger niveau tillen
Vakbeurzen – De coveniencebeurs INTERNORGA die van 14 tot en met 18 maart 2025 wordt gehouden in Hamburg wil niet alleen de belangrijkste trends signaleren, maar ook de gastronomie naar een hoger niveau brengen. De beurs is bestemd voor foodprofessionals uit de out-of-homemarkt en de retail.
Lees berichtBurgerme Nederland kijkt terug op succesvol 2024
Formulenieuws - Fastfood- en bezorgformule Burgerme in Nederland heeft 2024 succesvol afgesloten, zo laat het bedrijf weten. Het is een jaar geweest van groei, innovatie en goede prestaties. Met meer dan 432.055 bestellingen en een gemiddelde maandomzet per vestiging van €53.273,- laat de formule zien dat het een sterke speler is in de bezorgmarkt, meldt het bedrijf in een persbericht.
Lees berichtDrie nieuwe jonge chefs benoemd tot New Chefs on the Block
Event – Tijdens de tiende jubileumeditie van New Chefs on the Block werden drie jonge culinaire talenten in het zonnetje gezet. De New Chefs zijn Gijs Kemmeren (restaurant Vannu), Peter Bogema (restaurant Sober) en Luca Carli (restaurant Reverie). Zij werden gekozen vanwege hun innovatieve aanpak, focus op duurzaamheid, innovatie en sterke culinaire visie.
Lees berichtBouw nieuwe locatie De Lichtmis en McDonald’s Zwolle gestart
Samenwerking – Vorige week is de eerste paal geslagen en daarmee een start gemaakt met de bouw van een unieke horecacombinatie tussen wegrestaurant De Lichtmis en McDonald’s Zwolle. De combinatie gaat zich vestigen aan de A28, ter hoogte van afslag 22, markeert een nieuw begin voor het familiebedrijf De Lichtmis.
Lees bericht