Gianmarco Tutone van Kwalitaria is Franchisenemer 2023


Cafetaria-ondernemer Gianmarco Tutone van twee Kwalitatia's in Rotterdam is Franchisenemer van het jaar 2023 geworden

Verkiezing – Cafetaria-ondernemer Gianmarco Tutone van twee Kwalitaria's in Rotterdam is Franchisenemer van het jaar 2023 geworden. De uitslag werd bekend gemaakt tijdens de Nationale Franchise Dagen in Hotel van der Valk in Hoofddorp.

In Nederland zijn zo’n 1000 franchiseformules actief met ca. 33.000 franchisenemers. Na een selectie werd Gianmarco Tutone uitgeroepen tot beste franchisenemer van Nederland.  Andere genomineerden voor de titel waren Jan Maat, franchisenemer van Pearle Opticiens Rijssen, Hardenberg, Eibergen en Borculo, en Ronald van Kolthoorn, franchisenemer van Bakker Bart Ede Centrum, Rijssen en binnenkort in Wageningen.

De winnaar

Gianmarco Tutone klopte op 23 jarige leeftijd samen met zijn vader aan bij ffc, de franchisegever van Kwalitaria. Mede-eigenaar van ffc, Anotion Stroes, daarover: “Dat was natuurlijk best jong maar ik had direct het juiste gevoel dat dit een geweldige ondernemer was en eind 2017 hebben we deal gesloten voor een prachtige Kwalitaria in Prinsenland (Rotterdam). Vanaf dag één is hij enthousiast en gemotiveerd aan de slag gegaan en de omzetten groeiden gestaag”. In 2021 opende Tutone een tweede Kwalitaria-vestiging.

Bron: Kwalitaria/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Kwalitaria’s pop-up store Vegataria sluit de deuren

Formulenieuws - Vegataria, het volledige vegetarische cafetaria van Kwalitaria, sluit per 1 december de deuren. De pop-upstore in Groningen, die sinds afgelopen zomer open was, kende het assortiment van een Kwalitaria maar dan 100% vegetarisch. De ‘vega snack stek’, zoals Vegataria zichzelf presenteerde, werd positief ontvangen, maar kende toch onvoldoende klanten.

Lees bericht


Kwalitaria Prinsenland verkozen tot Kwalitaria van het Jaar

Formulenieuws - Kwalitaria Prinsenland uit Rotterdam mag zich een jaar lang Kwalitaria van het Jaar noemen. Na beoordelingen van een vakjury, mystery visits en een stemronde, werd tijdens de jaarlijkse Ondernemersdag van de cafetariaformule de winnende vestiging van 2023 bekend gemaakt. Trotse ondernemer Gianmarco Tutone nam de gouden bezorgfiets en wisseltrofee in ontvangst.

Lees bericht


Kwalitaria opent vega pop-up store in Groningen

Formulenieuws – Vegataria dat is de naam van de eerste Kwalitaria, maar dan 100% vegetarisch. Deze eerste vegetarische pop-up store opent naar verwachting in juli in Groningen. Het cafetaria presenteert zichzelf als ‘Jouw nieuwe vega snack stek’.

Lees bericht


Kwalitaria wint twee Dutch Interactive Awards

Verkiezing - Kwalitaria heeft samen met Bluebird Day twee zilveren Dutch Interactive Awards in ontvangst mogen nemen voor het nieuwe online platform. Tijdens de uitreiking in de Beurs van Berlage werd zowel in de categorie Digitale Transformatie als in de categorie E-commerce een award gewonnen.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid