Ginjaar (Postillion Hotels) stapt uit publieke debat na grimmige kritiek


Erik-Jan Ginjaar / Foto bij: Postillion Hotels

Hotels – Bijna twee jaar lang presenteerde algemeen directeur Erik-Jan Ginjaar van Postillion Hotels na afloop van elke persconferentie of kabinetsmededeling over de bestrijding van de coronapandemie een filmpje waarin hij inging op het door de overheid geformuleerde coronabeleid. Hij gaf daarin aan hoe Postillion daar op een positieve manier mee omging. Daaraan is nu een einde gekomen omdat de toon en de kritiek op die steunbetuigingen steeds grimmiger worden.

In een statement op linkedin laat Ginjaar namens Postillion Hotels weten er nog steeds ‘zeer van overtuigd te zijn dat alleen door samenwerking wij deze pandemie de baas kunnen’. Om vervolgens te melden dat in diezelfde twee jaar er met hart en ziel keihard is gewerkt om de opdrachtgevers en gasten – waar en wanneer dat mogelijk was – te blijven bedienen op de meest veilige manier. “Postillion Hotels doet dat vanuit een rotsvaste overtuiging dat je moet doen waar je goed in bent en niet bij de pakken gaat neerzitten,” aldus Ginjaar in zijn statement. Die oevrtuig heeft hij namens Posttion Hotels ook al ontving hij daarop ook kritiek.

Ondanks het feit dat Ginjaar met dezelfde passie is blijven doorgaan met zijn positieve bijdragen, merkt hij dat de toon van de kritiek - met name op social media – steeds grimmiger en agressiever wordt. “Het is een toon waarin wij ons niet herkennen en willen herkennen”. Reden voor Ginjaar zich niet meer in het publieke debat te mengen. “Wat wij uiteraard wel blijven doen is onze opdrachtgevers en gasten bedienen op de manier die zij van ons gewend zijn,” aldus Ginjaar. Veilig, gastvrij en persoonlijk.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Supermarkten zien omzet ook in 2021 toenemen

Supermarkt – In 2021 hebben de Nederlandse supermarkten €44.6 miljard omzet gedraaid. Dit is weliswaar een lichte daling van -0.2%, echter door de extra 53e week in 2020, had 2021 één week minder. Gecorrigeerd voor deze extra week zou de groei +1.7% zijn geweest.

Lees bericht‘NVBF wil geen coronatoegangsbewijs voor bioscoop- en theaterbezoek’

Bioscopen - De Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF) spreekt in een  open brief aan het demissionaire kabinet haar zorgen uit over het vervallen van de anderhalvemeterregel per 20 september als het aantal besmettingen en ziekenhuizen die versoepeling toestaan. Consequentie daarvan zou zijn dat de bedrijven in deze sector bezoekers moet vragen om een coronatoegangsbewijs wanneer meer dan 75 mensen in...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid