Glutenvrij Markt nieuw op Gastvrij Rotterdam


Veel vakwedstrijden op Gastvrij Rotterdam en aandacht voor startende bedrijven en vegan

Vakbeurzen – Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam, dat van 18 tot en met 20 september in Rotterdam Ahoy wordt gehouden, krijgt een Glutenvrij Markt. Het plein is weliswaar met vier aanbieders klein, maar de organisatie wil daarmee wel laten zien dat er steeds meer vraag komt naar glutenvrije producten en gerechten.

Gastvrij Rotterdam wil als horecaplatform laten zien dat het de ontwikkelingen in de horecasector op de voet volgt. Zo werd eerder ruimte gegeven aan plantaardige aanbieders op het Vegan Taste Lab en werd er ook beursvloer gereserveerd voor start-up-bedrijven. Het is voor de tiende keer dat de beurs wordt gehouden.

De jubileum editie barst deze editie van de wedstrijden, masterclasses, proeverijen en netwerk bijeenkomsten. Het programma voor de horecaprofessional is online te vinden op de beurswebsite en bevat onderdelen voor iedere foodprofessional, van chef-kok tot sommelier.

Start-Up Spots

De Start-Up Spots op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam is een ruimte waar creativiteit, ondernemerschap én het horecavak samen komen. Verspreid op de beursvloer krijgt innovatie een podium. Maar liefst 18 startende leveranciers zijn als zodanig speciaal aangemerkt. Deze startende bedrijven komen graag in contact met de horecamanagers, ondernemers èn inkopers.

Aanmelden voor Gastvrij Rotterdam kan hier.

Bron: Gastvrij Rotterdam/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Nice to Meat in de race voor beste steak ter wereld

Verkiezing - De Nederlandse horecaslagerij en vleesimporteur Nice to Meat in Almere is vorige week tijdens de internationale World Steak Challenge – de ‘Oscars voor steaks’ – volop in de prijzen gevallen. Een tachtigkoppige vakjury van slagers en chefs bekroonde de inzendingen van Nice to Meat met maar liefst acht gouden medailles, twee zilveren medailles en een bronzen medaille. Uit de winnaars...

Lees bericht

SVO vakopleiding food neemt Horeca Academie over

Overname - SVO vakopleiding food, mbo-vakopleider en trainer in de foodsector, maakt de overname bekend van de Horeca Academie. Door het samengaan van beide organisaties versterkt SVO vakopleiding food het aanbod aan hoogwaardige opleidingen en innovatieve trainingen aan (toekomstige) culinaire professionals.

Lees berichtSheraton Amsterdam maakt bier van overtollig brood

Voedselverspilling – Sheraton Amsterdam Airport Hotel gaat werk maken van een duurzamere toekomst en introduceert ‘Gouden Brood’, een innovatief bierconcept waarbij overtollig brood uit de keukens van Sheraton Amsterdam als voornaamste ingrediënt wordt gebruikt. Met dit nieuwe initiatief wil hotel een deel van de voedselverspilling terugdringen en zijn steentje bijdragen aan een duurzame wereld. Het ‘Gouden Brood'-bier is vanaf eind...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid