Gonzalo Aguilar nieuwe CEO Minor Hotels Europe & Americas


Gonzalo Aguilar begint op 1 oktober als CEO bij Minor Hotels Europe & Americas met een drie maanden durende overdracht met huidige CEO Ramón Aragonés / Foto bij: Minor Hotels

Benoeming - Minor Hotels, voorheen bekend als NH Hotel Group, heeft aangekondigd dat Gonzalo Aguilar per 1 januari 2025 de nieuwe CEO van Minor Hotels Europe & Americas wordt. Hij volgt Ramón Aragonés op, die aan het eind van dit jaar met pensioen gaat.

Aragonés blijft actief als lid van de Raad van Bestuur en als niet-uitvoerend vicevoorzitter. Aguilar begint op 1 oktober met een drie maanden durende overdracht met Aragonés. Dillip Rajakarier, CEO van Minor Hotels over Aguilar: “Gonzalo’s uitgebreide ervaring en leiderschap in de hotelsector zullen cruciaal zijn voor het toekomstige succes van Minor Hotels Europe & Armericas.”

Aguilar brengt meer dan 30 jaar ervaring mee van Marriott, waar hij als Chief Operating Officer voor EMEA verantwoordelijk was voor groei en recordwinsten. Hij heeft diverse sleutelposities bekleed en begon zijn carrière bij Marriott in de Verenigde Staten in 1994.

Bron: Minor Hotels/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

KHN roept met partnerpartijen op om btw niet te verhogen

Politiek – In de aanloop naar het eerste debat in de Tweede Kamer van het nieuwe kabinet vandaag roept Koninklijke Horeca Nederland (KHN), samen met een aantal andere belangenorganisaties, de politieke partijen en het kabinet op om de verhoging van het btw-tarief van 9% naar 21% te heroverwegen.

Lees bericht


Minder uitbundige tijden voor de horeca in 2024 en 2025

Analyse - De vooruitzichten voor de horeca voor zowel 2024 als 2025 zijn, met een verwachte volumegroei van 2%, minder uitbundig dan voorgaande drie jaren. Dit komt onder meer door een aanhoudend lage economische groei, een laag consumentenvertrouwen en nog altijd oplopende prijzen in de horeca. Dit meldt ING Research in het woensdag gepubliceerde Vooruitzicht Horeca.

Lees bericht

Vooruitzichten blijven goed voor de Nederlandse hotelsector

Analyse - De vooruitzichten voor de Nederlandse hotelbranche zien er rooskleurig uit. Zowel voor dit jaar als 2025 wordt een groei in het aantal hotelovernachtingen van circa 4% voorzien. Ook in de daaropvolgende jaren blijft de vraag naar hotelovernachtingen in Nederland naar verwachting hoog. Dit stelt ING Research in een onderzoek dat vandaag is gepubliceerd.

Lees berichtOmzet horeca nagenoeg gelijk in vierde kwartaal

Analyse - In 2023 heeft de horeca 13,2 procent meer omgezet dan in 2022. Ook in het vierde kwartaal steeg de omzet, zij het licht met 0,1 procent ten opzichte van het derde kwartaal. Het volume (de voor prijsveranderingen gecorrigeerde omzet) daalde in het laatste kwartaal van 2023 wel met 0,6 procent, zo meldt het CBS.

Lees bericht

Meerjarige samenwerking Quality Lodgings en Mastercard

Hotels – Quality Lodgings laat weten een meerjarige samenwerking te hebben afgesloten met Mastercard. Als verzameling van meer dan 110 onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa voegt Quality Lodgings nieuwe reis- en culinaire ervaringen toe aan priceless.com, beschikbaar voor Mastercard-kaarthouders.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid