Gorillas benoemt Anastasia Dellis tot General Manager Nederland


Anastasia Dellis is nieuwe General Manager Gorillas Nederland

Benoeming - Anastasia Dellis is benoemd tot General Manager van  Gorillas. Dat heeft de flitsbezorger woensdag bekend gemaakt.

Dellis is bijna anderhalf jaar werkzaam geweest als Commercieel Directeur, waarbij zij verantwoordelijk was voor de samenstelling van het Nederlandse assortiment. Veder heeft zij de inkoopmarges heeft laten groeien en heeft zij volgens het bedrijf een sleutelrol gespeeld bij de afronding van de samenwerking met Jumbo. Dellis heeft meer dan 15 jaar internationale retailervaring in verschillende regio's.

Anastasia Dellis neemt de taken over van Sadik Cevik die benoemd is tot Global VP Corporate Development, M&A en Investor Relations. In zijn nieuwe functie zal Cevik, in samenwerking met Gorillas’ CFO Elmar Broscheit, werken aan wereldwijde initiatieven op het gebied van partnerschappen, fusies, overnames en winstgevendheid.

Bron: Gorillas/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Gorillas introduceert BettaF!sh in Nederland

Introductie –  De Duitse startup BettaF!sh heeft flitsbezorger Gorillas in Nederland gekozen voor de introductie het plantaardige tonijnalternatief. De TU-NAH is een product gebaseerd op basis van zeewier en tuinbonen, 100% plantaardig en geproduceerd zonder soja of tarwe.

Lees berichtGetir maakt supermarkt van darkstore, Gorillas promoot kunst

Darkstores - Gemeente willen darkstores in sommige gevallen weren uit de binnenstad. Vandaar dat Gorrilas vijf vestigingen in Amsterdam in handen geeft van creative director, stylist, fotograaf en regisseur JeanPaul Paula. Maar je kan ook, net als collegabedrijf Getir, de locatie ombouwen naar een supermarkt.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid