Gorillas breidt aantal Jumbo huismerkproducten verder uit


Het aantal Jumbo huismerken dat Gorillas bezorgt, wordt verder uitgebreid

Flitsbezorging – Gorillas gaat het aantal Jumbo huismerkproducten verder uitbreiden. Alle Jumbo huismerkproducten worden tegen dezelfde prijs aangeboden als in de supermarkt.

De prijswijziging van de Jumbo huismerkproducten wordt vandaag doorgevoerd in de Gorillas app. Hierdoor hebben klanten van de snelle bezorgdienst toegang tot producten voor de Jumbo-prijs, maar met de snelle service van Gorillas. De flitsbezorger laat weten blij te zijn met  de huidige samenwerking met Jumbo. “De consument bespaart tijd, geld en helpt voedselverspilling tegen te gaan door te bestellen wat nodig is, wanneer het nodig is,” aldus Gorillas over de samenwerking.

Jumbo en Gorillas, werken al langer samen. De familie Van Eerd, eigenaar van Jumbo, heeft via investeringsfonds Mississippi Ventures ook een financieel belang in Gorillas. Daarnaast is de flitsbezorger ook co-sponsor van wielerploeg Team Jumbo-Visma en werkt de bezorgdienst voor zelfstandige Jumbo-ondernemers en een aantal La Place-locaties.

Stagnatie

De groei in flitsbezorgers kent de laatste tijd enige stagnatie. Zo moest Gorillas recent stoppen met haar dienstverlening in zes Nederlandse steden. Analyse had uitgewezen dat de steden Alkmaar, Almere, Apeldoorn, Breda, Enschede en Hilversum niet winstgevend waren te krijgen voor de Duitse servicedienst.

Bron: Gorillas/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMarit van Egmond Foodmanager van het Jaar 2022

Verkiezing - Op het Nationaal Food Congres (NFC) in het Scheveningse Kurhaus is Marit van Egmond, ceo van Albert Heijn, gekozen tot Foodmanager van het Jaar. Marit van Egmond is de eerste vrouw die de titel mag dragen. Het is dit jaar voor de 25e keer dat er een Foodmanager van het Jaar wordt uitgeroepen.

Lees bericht

Plantaardige zuiveldrinks het meest populair bij Gorillas

Vegan - Tijdens World Vegan Day wordt de veganistische leefstijl in het zonnetje gezet. Bij bezorgdienst Gorillas zien ze niet alleen het plantaardige aanbod fors toenemen, maar ook de vraag. Uit eigen onderzoek onder 100.000 bezorgingen blijken de plantaardige zuivelproducten het meest populair.

Lees bericht

Jumbo opent zeventiende thuisbezorglocatie

Thuisbezorging - Jumbo Supermarkten heeft in Bergen op Zoom maandag haar 17e thuisbezorghub geopend. Vanuit de nieuwe distributielocatie worden de online bestelde boodschappen via Jumbo.com en de Jumbo app rechtstreeks bezorgd bij klanten in de regio Brabant‑Zuidwest en het zuiden van Zuid‑Holland.

Lees bericht


La Place opent tweede locatie in Denemarken

Formulenieuws - La Place opende dinsdag de deuren van het tweede restaurant in Denemarken. Het nieuwe restaurant bevindt zich op de grootste internationale luchthaven van het land. La Place had al een locatie op het treinstation in Kopenhagen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid