Gorillas breidt aantal Jumbo huismerkproducten verder uit


Het aantal Jumbo huismerken dat Gorillas bezorgt, wordt verder uitgebreid

Flitsbezorging – Gorillas gaat het aantal Jumbo huismerkproducten verder uitbreiden. Alle Jumbo huismerkproducten worden tegen dezelfde prijs aangeboden als in de supermarkt.

De prijswijziging van de Jumbo huismerkproducten wordt vandaag doorgevoerd in de Gorillas app. Hierdoor hebben klanten van de snelle bezorgdienst toegang tot producten voor de Jumbo-prijs, maar met de snelle service van Gorillas. De flitsbezorger laat weten blij te zijn met  de huidige samenwerking met Jumbo. “De consument bespaart tijd, geld en helpt voedselverspilling tegen te gaan door te bestellen wat nodig is, wanneer het nodig is,” aldus Gorillas over de samenwerking.

Jumbo en Gorillas, werken al langer samen. De familie Van Eerd, eigenaar van Jumbo, heeft via investeringsfonds Mississippi Ventures ook een financieel belang in Gorillas. Daarnaast is de flitsbezorger ook co-sponsor van wielerploeg Team Jumbo-Visma en werkt de bezorgdienst voor zelfstandige Jumbo-ondernemers en een aantal La Place-locaties.

Stagnatie

De groei in flitsbezorgers kent de laatste tijd enige stagnatie. Zo moest Gorillas recent stoppen met haar dienstverlening in zes Nederlandse steden. Analyse had uitgewezen dat de steden Alkmaar, Almere, Apeldoorn, Breda, Enschede en Hilversum niet winstgevend waren te krijgen voor de Duitse servicedienst.

Bron: Gorillas/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Frits van Eerd treedt tijdelijk terug als algemeen directeur Jumbo

Persoonlijk - Na zorgvuldig overleg met zijn familie en de Raad van Commissarissen heeft Frits van Eerd besloten tijdelijk terug te treden als algemeen directeur van Jumbo. Hij is een van de verdachten in een groot witwasonderzoek. De beslissing is in het belang van Jumbo genomen en maakt het voor hem ook mogelijk om zich volledig te concentreren op zijn...

Lees bericht


Gorillas introduceert BettaF!sh in Nederland

Introductie –  De Duitse startup BettaF!sh heeft flitsbezorger Gorillas in Nederland gekozen voor de introductie het plantaardige tonijnalternatief. De TU-NAH is een product gebaseerd op basis van zeewier en tuinbonen, 100% plantaardig en geproduceerd zonder soja of tarwe.

Lees bericht

Max&Bien vegan kaas bij Jumbo en Jumbo Online

Supermarkten - De producten van Max&Bien zijn vanaf 3 oktober verkrijgbaar bij een groot aantal van de Jumbo vestigingen en bij Jumbo Online. Max&Bien is de eerste Nederlandse producent die met haar plantaardige alternatieven voor kaas in het vers-schap met ‘dierlijke’ buitenlandse kazen ligt.

Lees bericht

‘Consument zoekt straks eerder de discounter op’

Onderzoek – Driekwart van de Nederlander gaat door hoge energierekeningen en inflatie straks andere keuzes maken aanzien van winkels. Discount supermarkten zoals Lidl zullen hiervan profiteren en zien naar verwachting klanten overlopen van o.a. Albert Heijn en Jumbo. Niet alleen worden andere winkels en merken gekozen, ook wordt langer op aanbiedingen gewacht. Dit blijkt uit onderzoek van Q&A.

Lees berichtGetir maakt supermarkt van darkstore, Gorillas promoot kunst

Darkstores - Gemeente willen darkstores in sommige gevallen weren uit de binnenstad. Vandaar dat Gorrilas vijf vestigingen in Amsterdam in handen geeft van creative director, stylist, fotograaf en regisseur JeanPaul Paula. Maar je kan ook, net als collegabedrijf Getir, de locatie ombouwen naar een supermarkt.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid