Gorillas introduceert BettaF!sh in Nederland


BettaF!sh heeft voor foodservicebedrijven specifieke tonijnvervangers / Foto bij: Christian Kerber

Introductie –  De Duitse startup BettaF!sh heeft flitsbezorger Gorillas in Nederland gekozen voor de introductie het plantaardige tonijnalternatief. De TU-NAH is een product gebaseerd op basis van zeewier en tuinbonen, 100% plantaardig en geproduceerd zonder soja of tarwe.

Vanaf 1 oktober is de TU-NAH te bestellen als basis voor een pizza en als spread in een tweetal smaakvarianten, te weten TU-NAH Creme Naturel en TU-NAH Creme Kappertjes + Peper. BettaF!sh ziet in de samenwerking met Gorillas een goede mogelijkheid om het merk te introduceren bij de consument. Daarnaast richt het bedrijf zich op foodservicebedrijven om later de reguliere retail te kunnen bedienen. Speciaal voor foodservicebedrijven heeft BettaF!sh nog een drietal producten als veganistische vervanger voor elk tonijngerecht.

Bron: BettaF!sch/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Getir maakt supermarkt van darkstore, Gorillas promoot kunst

Darkstores - Gemeente willen darkstores in sommige gevallen weren uit de binnenstad. Vandaar dat Gorrilas vijf vestigingen in Amsterdam in handen geeft van creative director, stylist, fotograaf en regisseur JeanPaul Paula. Maar je kan ook, net als collegabedrijf Getir, de locatie ombouwen naar een supermarkt.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid