Gr8 opent deuren derde La Place op Maastricht Airport


De nieuwe La Place-locatie op Maastricht Airport gerund door Gr8

Formulenieuws - La Place Maastricht Airport opent op dinsdag 7 december haar deuren naast het GR8 Hotel. Reizigers en bezoekers uit Maastricht en omgeving kunnen elke dag in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner of een tussendoortje. De vestiging valt onder de vlag van Gr8, die eerder het restaurant van La Place in Bergen op Zoom en La Place Leiderdorp overnam.

In La Place Maastricht Airport draait het om goed en vers eten waarbij de nadruk ligt op snelheid en gemak. Naast de bekende producten - zoals de appeltaart, het broodje kruidenroomkaas en verse sappen - staan ook seizoengerechten, zoals erwtensoep en taartjes op het menu. Het nieuwe restaurant heeft een centraal marktplein met open keuken, een saladebar en verschillende buffetten waar de gerechten worden bereid. De medewerkers bereiden de eigen recepten van La Place onder de ogen van gasten en reizigers. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten.

Huiselijk

Het restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels. Ook aan de zakelijke bezoeker en student is gedacht. Zo is het hele restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er speciale plekken met stopcontacten voor gasten die graag komen om te werken. Ook zijn er vanaf 2022 vergaderruimtes te reserveren die ruimte bieden aan 10 tot 50 personen. Het restaurant biedt ruimte aan 120 gasten en op het terras is plaats voor 60 bezoekers.

Franchisepartners

Met de opening van La Place Maastricht Airport geeft Jumbo, waarvan La Place onderdeel is, invulling aan haar ambitie om het concept van La Place op basis van franchiseformules op verschillende locaties voort te zetten. “Door de samenwerking met franchisepartners zoals Gr8, maar ook met onze strategische partner Vermaat, kunnen we ons concentreren op de uitrol van onze succesvolle foodserviceformule in Nederland. Hiermee geven we invulling aan onze strategie om verdere groei te realiseren”, aldus Alice Theunissen, Managing Director van La Place.

Internationaal

La Place heeft naast 60 vestigingen in Nederland ook locaties in de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Duitsland. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding B.V.

Bron: La Place/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMarit van Egmond Foodmanager van het Jaar 2022

Verkiezing - Op het Nationaal Food Congres (NFC) in het Scheveningse Kurhaus is Marit van Egmond, ceo van Albert Heijn, gekozen tot Foodmanager van het Jaar. Marit van Egmond is de eerste vrouw die de titel mag dragen. Het is dit jaar voor de 25e keer dat er een Foodmanager van het Jaar wordt uitgeroepen.

Lees bericht

Mike Boks nieuwe General Manager van STACH

Benoeming – Mike Boks treedt per 1 januari 2023 aan als nieuwe General Manager van STACH. Hij neemt de taak over van Stach Schaberg, oprichter van STACH. Schaberg blijft als adviseur betrokken bij Vermaat. Vermaat voegde in 2019 STACH toe aan haar portfolio.

Lees bericht

Jumbo opent zeventiende thuisbezorglocatie

Thuisbezorging - Jumbo Supermarkten heeft in Bergen op Zoom maandag haar 17e thuisbezorghub geopend. Vanuit de nieuwe distributielocatie worden de online bestelde boodschappen via Jumbo.com en de Jumbo app rechtstreeks bezorgd bij klanten in de regio Brabant‑Zuidwest en het zuiden van Zuid‑Holland.

Lees bericht


La Place opent tweede locatie in Denemarken

Formulenieuws - La Place opende dinsdag de deuren van het tweede restaurant in Denemarken. Het nieuwe restaurant bevindt zich op de grootste internationale luchthaven van het land. La Place had al een locatie op het treinstation in Kopenhagen.

Lees bericht

Tijdelijke aanpassingen in aansturing Jumbo-onderneming

Supermarkt - Als gevolg van de tijdelijke stap terug van Frits van Eerd als algemeen directeur van Jumbo voert het bedrijf enkele aanpassingen door in de aansturing van de onderneming. Ton van Veen gaat als gedelegeerd commissaris tijdelijk leiding geven aan het directieteam van Jumbo. Colette Cloosterman-van Eerd zal als gedelegeerd commissaris de verbindende rol vervullen tussen de organisatie, de...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid