Gr8 opent deuren derde La Place op Maastricht Airport


De nieuwe La Place-locatie op Maastricht Airport gerund door Gr8

Formulenieuws - La Place Maastricht Airport opent op dinsdag 7 december haar deuren naast het GR8 Hotel. Reizigers en bezoekers uit Maastricht en omgeving kunnen elke dag in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner of een tussendoortje. De vestiging valt onder de vlag van Gr8, die eerder het restaurant van La Place in Bergen op Zoom en La Place Leiderdorp overnam.

In La Place Maastricht Airport draait het om goed en vers eten waarbij de nadruk ligt op snelheid en gemak. Naast de bekende producten - zoals de appeltaart, het broodje kruidenroomkaas en verse sappen - staan ook seizoengerechten, zoals erwtensoep en taartjes op het menu. Het nieuwe restaurant heeft een centraal marktplein met open keuken, een saladebar en verschillende buffetten waar de gerechten worden bereid. De medewerkers bereiden de eigen recepten van La Place onder de ogen van gasten en reizigers. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten.

Huiselijk

Het restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels. Ook aan de zakelijke bezoeker en student is gedacht. Zo is het hele restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er speciale plekken met stopcontacten voor gasten die graag komen om te werken. Ook zijn er vanaf 2022 vergaderruimtes te reserveren die ruimte bieden aan 10 tot 50 personen. Het restaurant biedt ruimte aan 120 gasten en op het terras is plaats voor 60 bezoekers.

Franchisepartners

Met de opening van La Place Maastricht Airport geeft Jumbo, waarvan La Place onderdeel is, invulling aan haar ambitie om het concept van La Place op basis van franchiseformules op verschillende locaties voort te zetten. “Door de samenwerking met franchisepartners zoals Gr8, maar ook met onze strategische partner Vermaat, kunnen we ons concentreren op de uitrol van onze succesvolle foodserviceformule in Nederland. Hiermee geven we invulling aan onze strategie om verdere groei te realiseren”, aldus Alice Theunissen, Managing Director van La Place.

Internationaal

La Place heeft naast 60 vestigingen in Nederland ook locaties in de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Duitsland. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding B.V.

Bron: La Place/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuwe trend? Stoepvertisement

Promotie – Wat doe je als je wilt opvallen, of mensen wilt bereiken die nu bij andere winkels hun inkopen doen? Precies dan wil je opvallen en ze de weg wijzen naar je eigen winkel. Dat is exact wat de nieuwe Dekamarkt in Veenendaal doet met de klanten, die nu bij de Jumbo kopen. Dekamarkt laat de Jumbo-klant met stoepvertisement zien...

Lees bericht


La Place lanceert bezorgservice met Thuisbezorgd

Formulenieuws - La Place lanceert vandaag de La Place bezorgservice. Via online bestelplatform Thuisbezorgd.nl is het voortaan op drie plaatsen mogelijk om de broodjes en sappen thuisbezorgd te krijgen. Het gaat vooralsnog om de locaties ’s-Hertogenbosch Arena, Eindhoven Piazza en Rotterdam Alexandrium.

Lees bericht

Jumbo en NOC*NSF gaan sporters gezonder leren eten

Samenwerking- Sporters helpen gezonder te leven én beter te presteren. Dat is het doel van de verregaande samenwerking die Jumbo Supermarkten en NOC*NSF met elkaar aangaan op het gebied van gezonde voeding en sport. De partijen hebben hiervoor een nieuw leerprogramma over voeding, gezondheid en sport ontwikkeld voor trainers en coaches: Jumbo Foodcamp.

Lees bericht

HMSHost en Westland openen Old Amsterdam brandstore op Schiphol

Luchthaven - HMSHost Nederland, horecabedrijf voor reizigers onderweg, exploiteert met kaasproducent Westland een Old Amsterdam brandstore op Schiphol Plaza. Shoppers en reizigers kunnen hier ter plekke een Old Amsterdam tosti eten of terecht voor een bekroond stuk Old Amsterdam kaas in geschenkverpakking.

Lees bericht


Vermaat neemt belang in bedrijfscatering-disrupter Join Program

Catering - Vermaat Groep neemt een meerderheidsbelang in bedrijfscatering-disrupter Join Program, dat is opgericht door conceptontwikkelaar enbiun. Vermaat gaat zorgen voor verdere groei van Join Program en moet de maatschappelijke impact van de activiteiten gaan vergroten. Join Program’s richt zich met een vernieuwende aanpak op bedrijven die hun medewerkers gezonder en duurzamer willen laten eten.

Lees bericht

Rechtbank wijst alle vorderingen van Jumbo en Coop op Sligro af

Rechtbank -  De rechtbank in Amsterdam heeft alle vorderingen van Jumbo en Coop op groothandel Sligro, voortvloeiend uit de transactie rond de verkoop van EMTÉ in 2018, afgewezen. Beide partijen maken geen aanspraak op de gevorderde 83 miljoen euro. Bovendien zijn Jumbo en Coop veroordeeld tot het betalen van de proceskosten. De uitspraak is in lijn met de verwachtingen die Sligro meermaals...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid