Gratis ijsjes tijdens het wachten op Schiphol


Luchthaven – Reizigers die zaterdag 6 of zondag 7 augustus via Schiphol vliegen ontvangen een gratis ijsje. De ludieke actie is bedacht door Unilever voor het merk Ola.

De ijsjes worden tussen 14.00 en 18.00 uur buiten onder een tent voor de vertrekhallen uitgedeeld. Voor iedereen die de vakantie niet in eigen land doorbrengt, maar daarvoor eerst het vliegtuig neemt ligt er een Raketje, Calippo, Twister of Festini Peer klaar? ‘De uitdeelactie komt op een goed moment want de temperaturen in ons eigen land doen deze weken niet onder aan menig vakantiebestemming,’ aldus Ola.

Op Schiphol is het al weken een drama als het gaat om wachttijden voor mensen die met vakantie of op reis willen. Wat dat betreft verzacht een ijsje wellicht ook die wachttijd.

Bron: Ola/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsErasmus MC doet gezonde voedingspilot met Health Food Wall

Zorg - De eerste Health Food Wall is nog altijd te zien op Schiphol. Sterker nog: het contract is net verlengd. Maar verder leek het een beetje stil rondom de vendingautomaat met gezonde producten. Totdat Erasmus MC in Rotterdam zich meldde met de installatie van vier automaten als pilot voor een periode van zes maanden.

Lees bericht

Schiphol opent eerste self-service winkel op Schiphol Plaza

Luchthavenshop – Luchthaven Schiphol heeft vrijdag op Schiphol Plaza de eerste self-service winkel, onder de naam Gate 24/7, geopend. De winkel bestaat uit tien verschillende verkoopautomaten, met een divers assortiment. Het assortiment is afkomstig van acht winkeliers die al gevestigd zijn op Schiphol Plaza.

Lees bericht

‘Grab&Fly op Schiphol krijgt circulaire variant’

Luchthavenshops – De ‘oude’ Grab&Fly-shop op de F-pier op Schiphol heeft een nieuwe bestemming gekregen op de D-pier. Een bijzonder initiatief van Schiphol, omdat de Grab&Fly niet met een circulair idee indertijd is opgebouwd. Op de F-pier kunnen reizigers nu kennismaken met een vernieuwde Grab&Fly.

Lees berichtReiziger doneert statiegeld Schiphol aan goede doelen

Statiegeld - Amsterdam Airport Schiphol, HMSHost International en Vermaat gaan gezamenlijk het statiegeld voor kleine PET-flesjes doneren aan goede doelen van Amref Flying Doctors en Made Blue. Deze twee goede doelen gaan het geld gebruiken om projecten voor schoon drinkwater in Afrika te financieren, maar ook voor veilige sanitaire voorzieningen en goede hygiëne.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid