Gratis ijsjes tijdens het wachten op Schiphol


Luchthaven – Reizigers die zaterdag 6 of zondag 7 augustus via Schiphol vliegen ontvangen een gratis ijsje. De ludieke actie is bedacht door Unilever voor het merk Ola.

De ijsjes worden tussen 14.00 en 18.00 uur buiten onder een tent voor de vertrekhallen uitgedeeld. Voor iedereen die de vakantie niet in eigen land doorbrengt, maar daarvoor eerst het vliegtuig neemt ligt er een Raketje, Calippo, Twister of Festini Peer klaar? ‘De uitdeelactie komt op een goed moment want de temperaturen in ons eigen land doen deze weken niet onder aan menig vakantiebestemming,’ aldus Ola.

Op Schiphol is het al weken een drama als het gaat om wachttijden voor mensen die met vakantie of op reis willen. Wat dat betreft verzacht een ijsje wellicht ook die wachttijd.

Bron: Ola/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht


Schiphol vernieuwt Lounge 2 met nieuwe horecaconcepten

Luchthaven - Schiphol werkt aan de vernieuwing van Lounge 2, het gebied dat zich bevindt na de securitycontrole voor passagiers met bestemmingen veelal buiten Europa. Het horeca- winkelgebied krijgt een nieuwe inrichting, waarbij de beleving van passagiers centraal staat. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe luxe merken en een vernieuwd aanbod aan horeca- en winkelmogelijkheden. 

Lees bericht

Schiphol volop bezig met vernieuwing Lounge 1

Luchthaven – Luchthaven Schiphol is volop bezig met de vernieuwing van Lounge 1. Reizigers kunnen terecht bij vier vernieuwde winkels, te weten We love Amsterdam, Finefoods, Let’s Play en Electronics. Schiphol werkt momenteel aan de herontwikkeling van deze vertrekhal. Zo wordt de lounge uitgebreid, looproutes aangepast en het aanbod aan voorzieningen zoals horeca en winkels vergroot.

Lees bericht

Unilever profiteert vooral van prijsverhogingen

Analyse – Unilever heeft mooie cijfers zien over het afgelopen half jaar en dus was AEX blij. Maar de winstgroei van 21% kwam toch vooral door prijsverhogingen, want in aantallen verkochte producten deed het internationale voedingsconcern het minder. Vooral in Europa.

Lees bericht


Schiphol Airport Retail stopt met verkoop plastic flesjes

Luchthaven - De winkels van Schiphol Airport Retail (SAR) stoppen met de verkoop van plastic wegwerpwaterflessen. SAR gaat samenwerken met hervulbare flesjes van Dopper. Volgens een bericht op nu.nl voorkomt de retailer jaarlijks daarmee het weggooien van 750.000 plastic flesjes op de luchthaven.

Lees bericht

Schiphol Airport krijgt tweede Health Food Wall

Luchthaven - Health Food Wall opent 5 mei twee Intelligent Fridges in het onbemande shopconcept Gate 24/7 op Schiphol Airport. Health Food Wall had al sinds 2019 een locatie in de centrale hal van Schiphol Plaza maar krijgt daar nu een locatie bij.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid