Gratis koffie voor collega’s bij SPAR mini bij Postillion Hotel


Foto bij: Jeroen Soeterik

Super - In het kader van de Nationale collegadag later deze maand, trakteert SPAR collega’s op terrein van het Postillion Hotel op 5, 6 en 7 mei gratis ‘sparista’-koffie uit. Collega’s kunnen elkaar op die manier bedanken voor hun inzet en gezelligheid.

De mobiele eenpersoonswinkel op het parkeerterrein van het hotel bij Bunnik langs de A12 zorgt voor goed bereikbare en een coronaproof locatie om de actie te verzorgen.

Het afgelopen jaar hebben veel collega’s elkaar moeten missen. SPAR nodigt deze collega’s uit om tussen 9 en 17 uur bij de SPAR mini twee gratis koppen koffie van een echte barista te krijgen.  Bovendien kunnen alle collega’s ook terecht voor een belegd broodje, smoothie, wrap, salade of drankje.

Promoteam

Tenslotte gaat een SPAR promoteam  koffietrays voor twee personen uitdelen bij bedrijven in de omgeving van het Postillion Hotel langs de A12. Uiteraard wordt hierbij voldaan aan alle beperkingen die gelden in verband met corona.

De mobiele SPAR mini deed afgelopen jaar al dienst als varende vakantiewinkel op de Friese Meren. Ook dook hij op bij het NK atletiek en op de stranden van recreatieplassen. Komende zomer wordt deze unieke eenpersoons SPAR opnieuw ingezet als ultieme gemakswinkel.

Bron: Spar/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuw conditiestelsel voor SPAR-ondernemers

Formulenieuws – Met een ruime meerderheid (90%) hebben de leden van de SPAR Detaillisten Coöperatie het nieuwe conditiestelsel aangenomen. De vraag om een nieuw stelsel was voort gekomen uit de aangescherpte strategie die SPAR Holding samen met het bestuur van de SPAR Detaillisten Coöperatie in 2021 heeft opgesteld.

Lees bericht


SPAR city met The Tosti Club in WFC Amsterdam

Formulenieuws - Tijdens de vastgoedbeurs PROVADA hebben vastgoedontwikkelaar MRP en SPAR een intentieovereenkomst getekend voor een SPAR city met een shop-in-the-shop van The Tosti Club in WFC Amsterdam. De komst van gemakswinkel SPAR past bij de plannen van WFC Amsterdam om naar een nieuwe mixed-use plek te transformeren.

Lees bericht
Deliveroo en SPAR breiden samenwerking verder uit

Formulenieuws – Na een succesvolle pilot in Amsterdam breiden Deliveroo en Spar hun samenwerking uit naar 7 andere Nederlandse steden. Bij 13 aangesloten Spar-winkels kunnen klanten voortaan hun boodschappen bestellen en direct thuis laten bezorgen door de bezorgdienst.

Lees bericht

SPAR mag zich in jubileumjaar Top Employer noemen

Onderzoek - SPAR is, in het jaar dat de convenienceketen 90 jaar bestaat, benoemd tot Top Employer Nederland 2022. Dit is een internationaal erkende onderscheiding die jaarlijks wordt uitgereikt door het Top Employers Institute dat organisaties wereldwijd certificeert. Met deze benoeming onderstreept SPAR goed werkgeverschap en kwalitatief HR-management.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid