Gratis koffie voor collega’s bij SPAR mini bij Postillion Hotel


Foto bij: Jeroen Soeterik

Super - In het kader van de Nationale collegadag later deze maand, trakteert SPAR collega’s op terrein van het Postillion Hotel op 5, 6 en 7 mei gratis ‘sparista’-koffie uit. Collega’s kunnen elkaar op die manier bedanken voor hun inzet en gezelligheid.

De mobiele eenpersoonswinkel op het parkeerterrein van het hotel bij Bunnik langs de A12 zorgt voor goed bereikbare en een coronaproof locatie om de actie te verzorgen.

Het afgelopen jaar hebben veel collega’s elkaar moeten missen. SPAR nodigt deze collega’s uit om tussen 9 en 17 uur bij de SPAR mini twee gratis koppen koffie van een echte barista te krijgen.  Bovendien kunnen alle collega’s ook terecht voor een belegd broodje, smoothie, wrap, salade of drankje.

Promoteam

Tenslotte gaat een SPAR promoteam  koffietrays voor twee personen uitdelen bij bedrijven in de omgeving van het Postillion Hotel langs de A12. Uiteraard wordt hierbij voldaan aan alle beperkingen die gelden in verband met corona.

De mobiele SPAR mini deed afgelopen jaar al dienst als varende vakantiewinkel op de Friese Meren. Ook dook hij op bij het NK atletiek en op de stranden van recreatieplassen. Komende zomer wordt deze unieke eenpersoons SPAR opnieuw ingezet als ultieme gemakswinkel.

Bron: Spar/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSPAR opent nieuwe vestiging van The Tosti Club in Enschede

Formulenieuws - SPAR city Enschede opent een nieuwe shop-in-shop van The Tosti Club. Na de start van de shop-in-shoplocatie van The Tosti Club in Zwolle breidt SPAR het verhaal van de The Tosti Club op 11 maart verder uit. Na deze opening volgen vestigingen in Amsterdam (Hobbemakade) en Hoorn.

Lees bericht

Eerste foto’s van ESSO-tankstation De Ruyven met KFC

Petrol – Vandaag opende de eerste ESSO-tankstation van de EG Group met daarin een vestiging van een KFC-restaurant. De locatie De Ruyven aan de A13 tussen Rotterdam en Den Haag was sinds vorige week al wel open met de Go Fresh- en het Spar-assortiment, maar het fastservice restaurant met drive trhu was nog gesloten. Tot vandaag.

Lees bericht
Spar neemt meerderheidsbelang in The Tosti Club

Formulenieuws – Twee locaties heeft Spar met The Tosti Club, maar de ervaringen met het foodserviceconcept zijn dermate goed dat de organisatie een meerderheidsbelang neemt. Spar begint door de samenwerking ook een nieuwe retailtak, want The Tosti Club heeft elf zelfstandige vestigingen in steden als Rotterdam, Breda, Nijmegen en Middelburg.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid