Gratis proefpakket C’est Ça van Remia, de nieuwe generatie culinaire basissauzen


Actie - Remia is beroemd om z’n koude sauzen, maar nu lanceert de sauzenspecialist warme culinaire sauzen onder de nieuwe merknaam C’est Ça. “Met C’est Ça warme culinaire sauzen spelen we niet alleen in op de sterk toenemende behoefte aan gemaksoplossingen in de professionele keuken, maar ook op actuele duurzaamheidstrends”, zegt Ellen van Geenen van Remia. “In de horeca is de werk- en tijdsdruk door het personeelstekort hoog plus steeds meer consumenten hebben specifieke eetwensen. C’est Ça zorgt ervoor dat de keukenbrigade tijd kan besparen en dus minder stress heeft. De sauzen zijn allergenenvrij en bieden chefs dus de mogelijkheid op de wensen van hun gasten in te spelen.” Voor de sauzen van C’est Ça wordt als basis uitsluitend plantaardige olie gebruikt in plaats van room. Hierdoor zijn de sauzen volledig lactosevrij. In tegenstelling tot de meeste andere sauzen is C’est Ça gepasteuriseerd en niet gesteriliseerd waardoor ze een verse smaakbeleving hebben. C’est Ça is te gebruiken in pan, oven en au bain-marie en is er in de varianten Witte Basissaus, Bruine Basissaus, Champignonsaus en Pepersaus. C’est Ça zelf uitproberen? Vraag dan hier een gratis proefpakket aan! Meer info: (030) 229 78 98 www.cestcasauzen.nl Actie - Remia is beroemd om z’n koude sauzen, maar nu lanceert de sauzenspecialist warme culinaire sauzen onder de nieuwe merknaam C’est Ça. “Met C’est Ça warme culinaire sauzen spelen we niet alleen in op de sterk toenemende behoefte aan gemaksoplossingen in de professionele keuken, maar ook op actuele duurzaamheidstrends”, zegt Ellen van Geenen van Remia. “In de horeca is de werk- en tijdsdruk door het personeelstekort hoog plus steeds meer consumenten hebben specifieke eetwensen. C’est Ça zorgt ervoor dat de keukenbrigade tijd kan besparen en dus minder stress heeft. De sauzen zijn allergenenvrij en bieden chefs dus de mogelijkheid op de wensen van hun gasten in te spelen.” Voor de sauzen van C’est Ça wordt als basis uitsluitend plantaardige olie gebruikt in plaats van room. Hierdoor zijn de sauzen volledig lactosevrij. In tegenstelling tot de meeste andere sauzen is C’est Ça gepasteuriseerd en niet gesteriliseerd waardoor ze een verse smaakbeleving hebben. C’est Ça is te gebruiken in pan, oven en au bain-marie en is er in de varianten Witte Basissaus, Bruine Basissaus, Champignonsaus en Pepersaus. C’est Ça zelf uitproberen? Vraag dan hier een gratis proefpakket aan! Meer info: (030) 229 78 98 www.cestcasauzen.nl

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Nieuwe website sauzenfabrikant Remia live

Webshop – Sauzenfabrikant Remia in Den Dolder heeft een nieuwe website geopend. De site toont niet alleen een overzicht van het brede productaanbod van het bedrijf, maar geeft ook praktische tips aan de foodprofessional over frituren en het gebruik van sauzen en dressings. Daarnaast heeft de site een handige webshop.

Lees bericht

Foodmaster ontwikkelt samen met Remia frietje kaassaus

Formulenieuws – In januari gaat Foodmaster van start met een nieuwe specialiteit ‘frietje kaassaus’. Het product is ontwikkeld in samenwerking met sauzenfabrikant Remia. Tevens zet de snackformule in maart het vegetarische snacken centraal. Klanten die in januari langskomen krijgen daarnaast een frituurcultuurkalender cadeau. “De kalender is tot stand gekomen door de leuke reacties die we krijgen op onze frituurcultuur spreuken”, zegt...

Lees bericht

Ook de vleeshallen bij Anuga kleuren langzaam groen’

Beurzen - Dat vegan een trend is, zal niemand zijn ontgaan. Dat vegetarisch eten steeds vaker onderdeel uitmaakt van ons dagelijks eetpatroon ook niet. Zelfs de vleesindustrie is daarvan overtuigd. Op de Anuga, de grootste levensmiddelenbeurs ter wereld die deze week in Keulen wordt gehouden, kleuren nu zelfs de vleeshallen groen. Want vegan is waar het in vlees, vleeswaren en...

Lees bericht


Remia verkoopt raffinaderij MaasRefinery aan Zweedse AAK

Verkoop - Sauzenfabrikant Remia uit Den Dolder heeft haar plantaardige olieraffinaderij MaasRefinery B.V. verkocht aan het Zweedse bedrijf AAK. De koop zal naar verwachting 7 maart aanstaande worden bekrachtigd, na toestemming van de havenautoriteiten. MaasRefinery is een raffinaderij gespecialiseerd in het raffineren van kleinere batches van speciale oliën. De raffinaderij heeft een capaciteit van ruim 40.000 Mt en er werken 20...

Lees bericht

Actifood organiseert praktische workshop met Remia, Salomon en @FoodClicks

Workshop – Onlangs werd voor de tweede keer een workshop georganiseerd door Remia, Salomon en @FoodClicks. Deze keer in samenwerking met VHC Actifood in Oosterwolde. Tijdens een goed bezochte bijeenkomst kregen de belangstellenden praktische tips hoe zij op een eenvoudige manier een aantal ‘helden’ in het assortiment kunnen maken, of andere opvallende producten kunnen presenteren, waarmee meer marge is te behalen....

Lees bericht



© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid