Grave krijgt nieuwe Eetwinkel Aan de Maas


De Eetwinkel in vestingstad Grave

Formulenieuws - Op loopafstand van de Maas, in het pittoreske vestingstad Grave, is Eetwinkel Aan de Maas geopend. De Eetwinkel wordt gerund door de familie Pouwels.

De Eetwinkel wordt de tweede locatie van de familie Pouwels. Vaste gezichten in Grave worden moeder Angelica en dochter Anousha. Volgens Anousha sluit de Eetwinkel goed aan bij het soort winkel dat ze willen hebben en ook speelde mee dat een vergelijkbaar horecaconcept er nog niet is in Grave. “We zijn dan ook heel enthousiast om hier een tweede zaak te openen.”

Alle eetmomenten

De voormalige cafetaria is volledig verbouwd naar de moderne Eetwinkel stijl en er is een nieuwe balie geplaatst. Klanten kunnen terecht voor alle eetmomenten van lunch tot avond. Anousha: “Daarom hebben we een nieuwe pistonmachine aangeschaft, zodat we een echt goede kop koffie kunnen zetten voor onze klanten. Perfect bij een van onze vers belegde broodjes, soepen en salades.” Omdat de locatie aan het water ligt en er in de zomermaanden veel passanten zijn, staat er naast een softijsmachine, ook een Italiaanse schepijsvitrine.

Vers en lokaal

De familie Pouwels neemt de ervaring vanuit de zaak in Afferden (Limburg) mee naar Grave om die locatie verder te optimaliseren. Dat is een van de voordelen van Eetwinkel. “We houden de regie zelf in handen, waardoor we onder andere zelf ons assortiment kunnen bepalen”, aldus Anousha. Net als in Afferden staat op de menukaart van Eetwinkel Aan de Maas een ruime keuze aan soepen, salades, frites toppers en hamburgers. Maar ook aan de lokale leveranciers wordt gedacht. Zo komen de augurken voor de hamburger en de fritestoppings bij Joppe’s Pikkles vandaan.

Bron: Eetwinkel/@FoodClicks

Softijs, maar ook Italiaans schepijs
Moeder Angelica en dochter Anousha Pouwels

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Marqt opent nieuwe vestiging in Heemstede

Formulenieuws - Marqt opent de deuren van een nieuwe vestiging in Heemstede. In het hoekpand aan de Binnenweg 41, op de kruising met de Lindenlaan, breidt de retailer op vrijdag 12 april uit met haar achttiende vestiging. Marqt staat bekend als eetwinkel waar producten kunnen worden gekocht 'dichtbij de natuurlijke oorsprong' en geproduceerd zijn met respect voor mens, natuur, milieu en dier....

Lees bericht

Baktaria De Aanloop kiest voor Eetwinkel

Formulenieuws – Baktaria De Aanloop in Mislbeek gaat verder onder de naam Eetwinkel. Niet alleen zal er een nieuwe naam op de gevel komen, ook de zaak ondergaat ook een verandering in uitstraling en breidt het assortiment. Baktaria De Aanloop is sinds 2013 gevestigd in Milsbeek. Na vijf jaar vinden Andy en Cristel Thijssen en Jeroen Hendriks het echter tijd worden voor...

Lees bericht

Eetwinkel laat ondernemer vrij en plust toch ruim tien procent

Fastservice - Eetwinkel is een horecaconcept dat het cafetariabedrijf  herpositioneert en zich richt op alle doelgroepen en alle eetmomenten van de dag . Vanuit de organisatie krijgen de ondernemers een persoonlijke begeleiding . Plussen van 9 tot 20 procent zijn geen uitzondering. Begin deze maand werd in Geertruidenberg  de zestiende Eetwinkel geopend. Het concept Eetwinkel is onderdeel van groothandel Chefs Culinair, een Duitse groothandelsgigant...

Lees bericht


Van den Heuvel stapt op bij Chefs Culinair

Persoonlijk - Formulemanager René van den Heuvel stapt op bij de fastserviceformule Eetwinkel van groothandel Chefs Culinar uit Nijmegen. Van den Heuvel laat weten dat hij weliswaar persoonlijk uitdagingen, kansen en mogelijkheden ziet voor het fastserviceconcept Eetwinkel, maar geen toekomst meer ziet voor zichzelf bij groothandel Chefs Culinar. In het afgelopen jaar groeide het aantal locaties met vijftien vestigingen en...

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid