Greendish en SVH bouwen aan duurzamere hospitality
_(Medium)_860_768_90.jpg)
Samenwerking - Greendish en SVH bundelen hun krachten om de online Greendish Academy nieuw leven in te blazen op het platform SVH Horecatalent.
Sinds de lancering in 2019 heeft de Greendish Academy honderden foodprofessionals ondersteund in het vergroten van bewustwording onder personeel en het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van gezond en duurzaam eten. Greendish begeleidt restaurants, cateraars en zorginstellingen bij hun transitie naar een toekomstbestendig voedselaanbod. Technologische ontwikkelingen binnen e-learnings volgen elkaar tegenwoordig razendsnel op. Het is daarom van belang dat de Greendish Academy blijft aansluiten bij de wensen en de behoeften van de gebruiker.
E-learning
De vernieuwde Greendish Academy in SVH Horecatalent, het grootste e-learningplatform voor de Nederlandse hospitalitysector, wordt praktischer en interactiever. Hiermee kunnen professionals en organisaties effectiever worden ondersteund bij het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen op het gebied van voedsel. Ricardo Eshuis, directeur Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH): "De missies van SVH en Greendish liggen dicht bij elkaar. Samen impact maken, daar gaat het om. Het is mooi om via onze e-learning de gebruikers van Greendish verder te kunnen ondersteunen in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen."
Verbinden
Ook voor Luuk Scholte, algemeen directeur van Greendish is de samenwerking een belangrijk moment: “We zijn super trots op de impact die we hebben gemaakt met onze huidige academy binnen onze klantenkring. We verwachten nog meer impact te kunnen maken door onze krachten te bundelen met SVH. SVH is de aangewezen partij om ons productaanbod stap voor stap te innoveren.”
In de komende weken zal de Greendish academy ingericht worden, zodat in het voorjaar de eerste bedrijven toegang kunnen krijgen tot de vernieuwde academy.
Bron: SVH/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Horecava trekt volgens organisatie 67.000 bezoekers
Vakbeurzen – De afgelopen Horecava heeft volgens de organisator meer bezoekers op de been gebracht in de Amsterdamse RAI dan de vorige editie. Dit jaar werd de horecabeurs bezocht door 67.000 mensen, terwijl dit vorig jaar lag op 64.000. Daarmee ligt het bezoekers aantal nog net niet op het niveau van voor corona.
Lees berichtTer Marsch & Co wint met loaded fries opnieuw NK wedstrijd
Wedstrijd - Andy Hoogvliets van Ter Marsch & Co in Rotterdam heeft het NK Loaded Fries 2025 gewonnen. De jury was zeer onder de indruk van zijn ‘Bali Spice Fries’. Femke Versluijs van Frietboutique Laren pakte het zilver en Joyce Norder van Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen eindigde als derde.
Lees berichtWildland Zoo wint wedstrijd om Lekkerste Vegan Burger
Wedstrijd - Chef-kok Erik Jager van Wildlands Adventure Zoo Emmen heeft het NK Lekkerste Vegan Burger 2025 op de Horecava gewonnen. De jury was vol lof over zijn ‘Momma Dunia’. Het zilver ging naar Audrey Biermans van Vitam. Jamal Hlal van HMSHost Schiphol pakte het brons.
Lees berichtMariusz Olesiński winnaar NK Lekkerste Pasta 2025
Wedstrijd - Chef Mariusz Olesiński van restaurant Viviamo in Woerden heeft de derde editie van het NK Lekkerste Pasta op de Horecava gewonnen. Hij verraste de jury met een reuze ravioli gemaakt met slechts drie hoofdingrediënten. Giovanni Carmelitano van Casalinga in Amsterdam won zilver en het brons was voor Ennio Zaccariello van Primo in Hilversum.
Lees berichtBas Diks wint het NK Lekkerste Broodje 2025
Wedstrijd - Bas Diks van cateraar Diks Authentiek Culinair in Harreveld heeft tijdens de Horecava de veertigste editie van het NK Lekkerste Broodje gewonnen. Diks doet al sinds jaar en dag mee en pakt nu voor de tweede keer goud.
Lees berichtVierde keer goud voor Ferlyan Palimbong bij Lekkerste Burger 2025
Wedstrijd - Ferlyan Palimbong van Podomoro in Spakenburg heeft de tiende editie van het NK Lekkerste Burger op de Horecava gewonnen. Het is de vierde keer dat hij goed pakt tijdens het NK De Lekkerste.
Lees bericht