GRIZZL laat vleeseter en vegetariër samen eten


Cafetaria – GRIZZL, een cafetariabedrijf in Amsterdam met drie locaties, heeft op de nieuwe ‘Meat the Veggies’-menukaart van dit jaar zowel de vleesburgers op de kaart staan als het vegetarische en vegan alternatief. Op die manier kunnen de vleeseters, vegetariërs en veganisten gezamenlijk aan tafel zitten. Volgens Philip Paternotte en Chloé van Wylick, de initiatiefnemers van GRIZZL, is het verbinden van die groepen de toekomst. Met GRIZZL bouwt het duo al sinds 2013 aan een duurzamere en vooral betere snackcultuur. Januari 2020 lanceerde GRIZZL vanuit die missie een compleet nieuw menu dat snackende tegenpolen bij elkaar aan tafel krijgt. GRIZZL begon in 2013 als foodtruck en opende na 3,5 jaar drie locaties in de hoofdstad: een wijksnackbar aan ’t Gelderlandplein, een burgerbar in foodhall Market 33 en een plek voor de snelle bite op de Oude Doelenstraat. Maar het cafetariabedrijf ziet ook mogelijkheden buiten Amsterdam. Meat the veggies. Met het nieuwe menu dat in januari 2020 geïntroduceerd werd, voegt GRIZZL een ruime keuze toe voor iedereen, ongeacht of diegene nu vlees wil of niet. Waar het originele menu iedereen voorzag van een beefburger, kipburger, vegetarische burger en veganburger, creëert GRIZZL nu voor elke burger een vegan of vegetarische tegenhanger. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


HorecaEvenTT biedt genoeg inspiratie

Beurzen – De horecavakbeurs HorecaEvenTT in Assen is niet direct het platform voor innovatie en vernieuwing, maar wie inspiratie zoekt heeft aan de beurs een prima platform. De belangrijkste horecapartijen zijn aanwezig en proberen vooral te overtuigen wat de diverse producten in combinatie doen voor de eindgebruikers. En is het uiteindelijk daar niet allemaal om te doen in het horecavak?

Lees bericht

Horecavakbeurs Horecava laat zien dat foodservice leeft

Beurzen - De 64e editie van de Horecava eindigde donderdag 16 januari met een recordaantal bezoekers. In totaal bezochten 75.000 foodserviceprofessionals de nationale vakbeurs, een groei van ruim 6% ten opzichte van de vorige editie. Volgens de organisatie steeg het aantal bedrijven dat de beurs bezocht met 9%, in lijn met het stijgende aantal horecaondernemers in Nederland. De drukte op de beursvloer de afgelopen...

Lees bericht

Plant-based visproducten van Novish op Horecava

Vegan - Novish ontwikkelt en produceert plant-based visproducten voor de Europese Retail- en Foordservicemarkten. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn 100% vegan. Voor de productie wordt geen soja gebruikt. De producten zijn ontwikkeld voor consumenten die vegan, vegetarisch of flexitarisch zijn. Ook de groep consumenten die zorg hebben voor overbevissing of hun inname van dierlijke eiwitten willen verminderen...

Lees bericht


Van Der Valk zet Garden Gourmet burger op het menu

Hotel – Ook hotelketen Van der Valk gaat op de veganistische toer en zet Garden Gourmet incredible burger op de kaart. De burger is een innovatie van Nestlé en werd begin dit jaar geïntroduceerd. De Garden Gourmet Incredible Burger is 100% plantaardig met natuurlijke eiwitten uit soja en tarwe. De burger heeft een hartige smaak, is sappig, heeft een fijne textuur....

Lees bericht

Nieuw keurmerk voor vegetarische restaurants

Keurmerk – Liefhebbers van vegetarische gerechten kunnen vanaf vandaag in één oogopslag zien welk restaurant het beste aanbod heeft. De Vegetariërsbond heeft namelijk het initiatief genomen om het keurmerk ‘Lekker Vega’ in het leven te roepen dat duidelijk maakt welke restaurant in de regio de meeste vega(n) opties serveert. Uit onderzoek blijkt dat steeds meer restaurants vegetarische gerechten op...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid