GRIZZL laat vleeseter en vegetariër samen eten


Cafetaria – GRIZZL, een cafetariabedrijf in Amsterdam met drie locaties, heeft op de nieuwe ‘Meat the Veggies’-menukaart van dit jaar zowel de vleesburgers op de kaart staan als het vegetarische en vegan alternatief. Op die manier kunnen de vleeseters, vegetariërs en veganisten gezamenlijk aan tafel zitten. Volgens Philip Paternotte en Chloé van Wylick, de initiatiefnemers van GRIZZL, is het verbinden van die groepen de toekomst. Met GRIZZL bouwt het duo al sinds 2013 aan een duurzamere en vooral betere snackcultuur. Januari 2020 lanceerde GRIZZL vanuit die missie een compleet nieuw menu dat snackende tegenpolen bij elkaar aan tafel krijgt. GRIZZL begon in 2013 als foodtruck en opende na 3,5 jaar drie locaties in de hoofdstad: een wijksnackbar aan ’t Gelderlandplein, een burgerbar in foodhall Market 33 en een plek voor de snelle bite op de Oude Doelenstraat. Maar het cafetariabedrijf ziet ook mogelijkheden buiten Amsterdam. Meat the veggies. Met het nieuwe menu dat in januari 2020 geïntroduceerd werd, voegt GRIZZL een ruime keuze toe voor iedereen, ongeacht of diegene nu vlees wil of niet. Waar het originele menu iedereen voorzag van een beefburger, kipburger, vegetarische burger en veganburger, creëert GRIZZL nu voor elke burger een vegan of vegetarische tegenhanger. Bron: @FoodClicks

Cafetaria – GRIZZL, een cafetariabedrijf in Amsterdam met drie locaties, heeft op de nieuwe ‘Meat the Veggies’-menukaart van dit jaar zowel de vleesburgers op de kaart staan als het vegetarische en vegan alternatief. Op die manier kunnen de vleeseters, vegetariërs en veganisten gezamenlijk aan tafel zitten. Volgens Philip Paternotte en Chloé van Wylick, de initiatiefnemers van GRIZZL, is het verbinden van die groepen de toekomst. Met GRIZZL bouwt het duo al sinds 2013 aan een duurzamere en vooral betere snackcultuur. Januari 2020 lanceerde GRIZZL vanuit die missie een compleet nieuw menu dat snackende tegenpolen bij elkaar aan tafel krijgt. GRIZZL begon in 2013 als foodtruck en opende na 3,5 jaar drie locaties in de hoofdstad: een wijksnackbar aan ’t Gelderlandplein, een burgerbar in foodhall Market 33 en een plek voor de snelle bite op de Oude Doelenstraat. Maar het cafetariabedrijf ziet ook mogelijkheden buiten Amsterdam. Meat the veggies. Met het nieuwe menu dat in januari 2020 geïntroduceerd werd, voegt GRIZZL een ruime keuze toe voor iedereen, ongeacht of diegene nu vlees wil of niet. Waar het originele menu iedereen voorzag van een beefburger, kipburger, vegetarische burger en veganburger, creëert GRIZZL nu voor elke burger een vegan of vegetarische tegenhanger. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Restaria roept formules op tot vereniging bij ProFri

Cafetaria – “De cafetariabranche moet gezamenlijk de handschoen oppakken om de sector toekomstbestendig te maken,” dat zegt Hans van Ballegooijen, formulemanager van Restaria. De formule verlengde het collectieve lidmaatschap bij de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en roept andere formules op Restaria te volgen.

Lees bericht


WijnSpijs start met 100% vegan WijnWandelingen

Wijn – Culinair platform WijnSpijs, de organisatie die onder andere wijnwandelingen in de benelux verzorgt, heeft nu ook wandeling waarbij de wijn wordt gecombineerd met veganistische gerechten. In eerste instantie gaat het om wandelingen in Utrecht en Amsterdam.

Lees bericht

Meer foodconcepten bij vernieuwde AH Gelderlandplein

Formulenieuws – De vernieuwde Albert Heijn XL Gelderlandplein in Amsterdam heeft na een verbouwing de allernieuwste foodconcepten gekregen en tevens het grootste biologisch en glutenvrij assortiment. De supermarktketen zet hiermee de volgende stap op het gebied van vers, gemak en gezond. Klanten vinden er de Allerhande Keuken met Babacous, een sushibar die is uitgebreid met Aziatisch streetfood en een groot vega...

Lees bericht

ProFri Keurmerk voor Snackpoint De Passage in Wolvega

Cafetaria – ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft onlangs het Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt van de vakvereniging aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in het Friese Wolvega. ProFri was in De Koe’s bedrijf te gast vanwege een regionale ledenbijeenkomst.

Lees bericht



‘Producent Miami Burger’ start eerste vegan burgerbar

Fastfood – Een hamburger die smaakt als een Big Mac maar die toch volledig vegan is. Een burger die de uitdagende naam draagt van The Big Hack met als ondertiteling: ‘The most famous burger in the world got hacked’ . Dat is niet alleen creatief bedacht, maar legt de lat ook hoog qua verwachting. En dat is precies wat Miami Burger vanuit...

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid