Grolsch opnieuw sponsor en leverancier bij Military


Samenwerking - Koninklijke Grolsch en Military Boekelo-Enschede hebben hun samenwerking met een meerjarige overeenkomst verlengd. Grolsch is hiermee de komende jaren de exclusieve bier- en drankenleverancier van de Military Boekelo-Enschede. Grolsch is ook één van de hoofdsponsoren van het paardensportevenement. Military Boekelo-Enschede en Koninklijke Grolsch zijn al vanaf de start aan elkaar verbonden. Robert Zandstra, voorzitter Military Boekelo-Enschede: ‘Twee oersterke Twentse merken zijn al bijna 5 decennia met elkaar verbonden. Een bevestiging dat we elkaar steeds weer opnieuw weten uit te dagen.’ Jaap Hulshof, Manager Corporate Sponsoring & Corporate Events bij Grolsch: ‘We zijn trots op ons bier en onze roots. Daarom vinden we het ook belangrijk om mooie evenementen en initiatieven in onze regio te blijven ondersteunen. De Military is voor ons één van de grotere relatie-events en we zijn blij dat we deze samenwerking gaan voortzetten.’ Bron: Grolsch/@FoodClicks Samenwerking - Koninklijke Grolsch en Military Boekelo-Enschede hebben hun samenwerking met een meerjarige overeenkomst verlengd. Grolsch is hiermee de komende jaren de exclusieve bier- en drankenleverancier van de Military Boekelo-Enschede. Grolsch is ook één van de hoofdsponsoren van het paardensportevenement. Military Boekelo-Enschede en Koninklijke Grolsch zijn al vanaf de start aan elkaar verbonden. Robert Zandstra, voorzitter Military Boekelo-Enschede: ‘Twee oersterke Twentse merken zijn al bijna 5 decennia met elkaar verbonden. Een bevestiging dat we elkaar steeds weer opnieuw weten uit te dagen.’ Jaap Hulshof, Manager Corporate Sponsoring & Corporate Events bij Grolsch: ‘We zijn trots op ons bier en onze roots. Daarom vinden we het ook belangrijk om mooie evenementen en initiatieven in onze regio te blijven ondersteunen. De Military is voor ons één van de grotere relatie-events en we zijn blij dat we deze samenwerking gaan voortzetten.’ Bron: Grolsch/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Grolsch neemt nieuwe warmteleiding Twence in gebruik

Duurzaamheid – Bierbrouwerij  Grolsch in Enschede maakt vanaf vrijdag gebruik van duurzame warmte van Twence. Een primeur, want het is het eerste bedrijf dat rechtstreeks duurzame warmte van Twence ontvangt in de vorm van warm water en dit inzet voor industriële processen, zoals het opwarmen van pasteurs en spoelmachines.

Lees bericht

Bierbrouwer Grolsch produceert groen gas uit afvalwater

Duurzaamheid - Bierbrouwer Grolsch heeft met succes het eerste groen gas geproduceerd uit eigen afvalwater. Op het terrein van de brouwerij is een groen gasinstallatie geplaatst die jaarlijks 1 miljoen Nm3 groen gas uit biogas gaat produceren. Dit komt overeen met het gasverbruik van ongeveer 700 Twentse huishoudens.

Lees bericht


Grolsch doet kartonnen draagtrays in de ban

Bierbrouwer - Bierbrouwer Grolsch neemt afscheid van de kartonnen festivaldraagtray en schakelt volledig over op herbruikbare draagtrays van gerecycled plastic. De bierbrouwer wil daarmee de hoeveelheid afval op de festivalterreinen verkleinen en meer bewustwording bij de festivalbezoekers realiseren.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid