Groningen krijgt eerste locatie van De Pizzabakkers To Go


De pizza van De Pizzabakkers is gemaakt volgens een Romeins recept

Formulenieuws – In Groningen is op 23 april aan de Nieuweweg de eerste De Pizzabakkers To Go geopend. Bij deze nieuwe pop-up pizzabakkerij kunnen passanten terecht voor een pizza to go.

Het filiaal zit in een hoekpandje aan de rand van het centrum. Eigenaar Angelo (27) komt uit Amsterdam en heeft Italiaanse roots. Over zijn keuze voor Groningen zegt hij: “Toen De Pizzabakkers op mijn pad kwam, bleek Groningen de beste keuze. Ik kende de stad al, kom er graag en een restaurant van De Pizzabakkers ontbrak hier nog”

Teamwork

Het is Angelo’s eerste avontuur als horecaondernemer. Angelo: “Mijn moeder zei: je bent altijd aan het koken, waarom ga je daar niets mee doen? Ik heb goed naar haar geluisterd, haha.” Hij deed een opleiding als kok en leerde op elk niveau acteren, óók op Michelinster-niveau. Hij werkte op heel veel plekken en beseft dat hij geen sterrenchef wil zijn. “Ik weet in welk sfeer ik het liefst werk. Gezelligheid en kwaliteit zonder strikte regels spreekt me het meest aan. Het samenwerken met een team vind ik heel leuk en ik houd wel van het strakke in de keuken, maar niet van te veel pretenties.”

De Pizzabakkers

De Pizzabakkers staan bekend om hun pizza’s volgens Romeins recept en belegd met verse Italiaanse ingrediënten. Het concept is Pizza & Prosecco. De eerste vestiging opende in 2009 in Amsterdam. Al snel volgden nieuwe restaurants in het hele land. Daar komt  de pop-up-vestiging In Groningen nu bij - voor afhalen en bezorgen.

De Pizzabakkers/@FoodClicks

Eigenaar Angelo
Eerste De Pizzabakkers To Go

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
De Pizzabakkers komen met plant-based pizza

Formulenieuws – De Pizzabakkers komen in april met een plant-based pizza, die ontwikkeld is met een team van plant-basedspecialisten. De plant-based pizza, met de naam ’Nduja Vegana, staat vooralsnog tijdelijk op het menu.

Lees berichtRotterdamse Tres en De Pizzabakkers vinden elkaar

Samenwerking – Restaurant Tres in Rotterdam en De Pizzabakkers gaan een samenwerking aan. De twee totaal verschillende restaurants hebben elkaar gevonden in het ambacht en herkomst van de producten, wat resulteerde in een ‘keuken-take-over’ voor een dag én een culinaire pizza die de hele maand juli bij De Pizzabakkers op het menu staat.

Lees bericht

De Pizzabakkers opent eerste to go-vestiging

Formulenieuws – De Pizzabakkers, een formule die onder eigen receptuur en op ambachtelijke wijze pizza bakt, gaat in de Jordaan de eerste to-go-vestiging openen. De locatie aan de Leliegracht opent op 15 december. De vestiging heeft geen zitplaatsen binnen en richt zich uitsluitend op het afhalen van pizza's of het direct consumeren van de pizza's. De formule De Pizzabakkers staat bekend om...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid