Groningen krijgt eerste locatie van De Pizzabakkers To Go

Formulenieuws – In Groningen is op 23 april aan de Nieuweweg de eerste De Pizzabakkers To Go geopend. Bij deze nieuwe pop-up pizzabakkerij kunnen passanten terecht voor een pizza to go.
Het filiaal zit in een hoekpandje aan de rand van het centrum. Eigenaar Angelo (27) komt uit Amsterdam en heeft Italiaanse roots. Over zijn keuze voor Groningen zegt hij: “Toen De Pizzabakkers op mijn pad kwam, bleek Groningen de beste keuze. Ik kende de stad al, kom er graag en een restaurant van De Pizzabakkers ontbrak hier nog”
Teamwork
Het is Angelo’s eerste avontuur als horecaondernemer. Angelo: “Mijn moeder zei: je bent altijd aan het koken, waarom ga je daar niets mee doen? Ik heb goed naar haar geluisterd, haha.” Hij deed een opleiding als kok en leerde op elk niveau acteren, óók op Michelinster-niveau. Hij werkte op heel veel plekken en beseft dat hij geen sterrenchef wil zijn. “Ik weet in welk sfeer ik het liefst werk. Gezelligheid en kwaliteit zonder strikte regels spreekt me het meest aan. Het samenwerken met een team vind ik heel leuk en ik houd wel van het strakke in de keuken, maar niet van te veel pretenties.”
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers staan bekend om hun pizza’s volgens Romeins recept en belegd met verse Italiaanse ingrediënten. Het concept is Pizza & Prosecco. De eerste vestiging opende in 2009 in Amsterdam. Al snel volgden nieuwe restaurants in het hele land. Daar komt de pop-up-vestiging In Groningen nu bij - voor afhalen en bezorgen.
De Pizzabakkers/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Drie nieuwe horecabedrijven in Almere Centrum
Horeca – Drie nieuwe horecabedrijven hebben zich recent gevestigd in Almere Centrum. Het gaat om een nieuwe vestiging van De Pizzabakkers, de Indiaase van Kessariya en plant-based superfoodbedrijf Copper Branch.
Lees berichtDe Pizzabakkers wil groeien naar 50 vestigingen in 2024
Formulenieuws - De Pizzabakkers verwacht tot en met 2024 met 20 vestigingen te groeien tot 50 vestigingen. De formule is de afgelopen jaren doorontwikkeld, waardoor een verdere uitrol mogelijk is.
Lees berichtDe Pizzabakkers komen met plant-based pizza
Formulenieuws – De Pizzabakkers komen in april met een plant-based pizza, die ontwikkeld is met een team van plant-basedspecialisten. De plant-based pizza, met de naam ’Nduja Vegana, staat vooralsnog tijdelijk op het menu.
Lees berichtNieuwe locatie De Pizzabakkers in Rotterdam
Formulenieuws - De Peppelweg in Rotterdam is een restaurant rijker. Op zaterdag 6 november openen de vrienden Rag en Roy de deuren van De Pizzabakkers in Schiebroek-Hillegersberg.
Lees berichtRotterdamse Tres en De Pizzabakkers vinden elkaar
Samenwerking – Restaurant Tres in Rotterdam en De Pizzabakkers gaan een samenwerking aan. De twee totaal verschillende restaurants hebben elkaar gevonden in het ambacht en herkomst van de producten, wat resulteerde in een ‘keuken-take-over’ voor een dag én een culinaire pizza die de hele maand juli bij De Pizzabakkers op het menu staat.
Lees berichtDe Pizzabakkers opent eerste to go-vestiging
Formulenieuws – De Pizzabakkers, een formule die onder eigen receptuur en op ambachtelijke wijze pizza bakt, gaat in de Jordaan de eerste to-go-vestiging openen. De locatie aan de Leliegracht opent op 15 december. De vestiging heeft geen zitplaatsen binnen en richt zich uitsluitend op het afhalen van pizza's of het direct consumeren van de pizza's. De formule De Pizzabakkers staat bekend om...
Lees bericht