Groningen krijgt tweede Spare Rib to go


De franchisenemers Karin en Nico

Formulenieuws - Spare Rib Express breidt uit in Groningen met een tweede To Go locatie in de stad. Met deze vestiging aan de Helperzoom opent de foodservice formule haar 74e bezorgrestaurant. De shop is geopend in samenwerking met petrolformule TinQ.

De locatie in Groningen Zuid wordt gerund door de franchisenemers Karin en Nico, die ook een Spare Rib Express To Go hebben in Groningen West. Deze locatie in het westelijk deel van de noordelijk provinciestad is er al sinds 2016, maar het verzorgingsgebied was toe aan een opsplitsing volgens de formule om de kwaliteit en service te kunnen blijven waarborgen.

Petrol

In de To Go locatie met TinQ kunnen consumenten terecht voor luxe lunch flaguettes, koffie en een op maat gemaakt assortiment van Lekkerland met dranken en zoetwaren. Vanaf het middaguur tot en met de avond staat vooral de verkoop van het reguliere Spare Rib Express assortiment van Ribs & Burgers centraal.

Spare Rib Express Groningen Zuid is de vierde To Go locatie van de foodserviceformule. Spare Rib Express heeft plannen dit jaar om nog meer To Go-locaties te openen.

Bron: Spare Rib Express/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tankshopbeurs laat weinig shopinspiratie zien

Petrol – De jaarlijks gehouden Tankstation & Carwash Vakbeurs in Houten toonde deze editie veel techniek en hardwaren, maar inspiratie voor de tankshop was er maar weinig. Slechts een handvol bedrijven lieten producten zien waar je in de tankshop wat mee kunt.

Lees bericht


Vernieuwde Tony’s Kiosk krijgt eerste locatie in De Bilt

Petrol - Tony’s Kiosk heeft na een pilot in Amsterdam Noord een nieuwe locatie gekregen bij Esso Express De Bilt in Utrecht. Het onbemande shopconcept is een ontwikkeling van De Haan Minerale Oliën (DHMO) en Convenience Retail Solutions (CRS),  een zelfstandig onderdeel van Lekkerland. Na de pilotfase in Amsterdam is het concept verbeterd en vernieuwd geopend in De...

Lees bericht

Vijfde Shell Café van Nederland geopend in Shell ‘De Schaars’

Petrol – Shell ‘De Schaars’ bij Arnhem is het tweede tankstation in Nederland met een Shell Café én een aparte Starbucks Store. De Shell-locatie aan de A12 is het vijfde Shell Café dat de deuren opent. Shell gaat het aantal Shell Cafés de komende tijd behoorlijk opvoeren. Volgende week opent een Shell Café bij tankstation De Andel in Reeuwijk.

Lees berichtEerste ledendag Summit 2022 van GemaQ

Petrol – Midden mei liet SWO de Splinter weten dat de naam van de organisatie werd gewijzigd in GemaQ. De veranderende markt lag aan die naamswijziging ten grondslag, zo liet de inkoop- en marketingorganisatie voor zelfstandige tankstationondernemers toen weten. Onlangs organiseerde GemaQ de eerste relatie- en ledendag Summit 2022.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid