Groothandel Bidfood aanwezig op BBB Maastricht


Beurzen – Horecagroothandel Bidfood  neemt deel aan horecavakbeurs BBB Maastricht 2020. Na een afwezigheid van drie jaar zal Bidfood aanwezig zijn op de 66ste editie van BBB Maastricht.

Eerder committeerde onder andere Makro, VHC en KHN zich ook al aan de oudste horecavakbeurs van Nederland, die van 12 tot en met 14 oktober 2020 plaatsvindt in MECC Maastricht.

BBB Horeca Summit

Naast reguliere beursdeelname zal Bidfood ook vertegenwoordigd zijn door CEO Dick Slootweg tijdens de BBB Horeca Summit. Tijdens dit driedaagse congres gaan inspirerende topondernemers en bestuurders uit verschillende horecasectoren met elkaar in gesprek middels thematische paneldiscussies. Zij delen daarin hun ervaringen en toekomstvisie en beantwoorden vragen die leven bij de aanwezige horecaprofessionals. De BBB Horeca Summit is een initiatief om de horecaondernemers en toeleveranciers ook na de coronacrisis overeind te houden, ze van het juiste advies te voorzien en met de juiste spirit weer verder op te weg helpen.

Klaar staan

Ralf Lacroix, vestigingsmanager Bidfood Geleen: “Juist op dit moment willen wij er zijn voor de sector. In contact blijven met je klant is belangrijker dan ooit tevoren. Naast inspireren en informeren, is adviseren cruciaal in deze tijden. Of dat nu over efficiëntie of creatief ondernemen gaat, wij staan klaar voor de horecaprofessional”.

Met de deelname van Bidfood, is de vernieuwde corona-proof plattegrond van de beurs grotendeels gevuld. Silvie Slachter, beursmanager BBB Maastricht: “Het zijn uitzonderlijke tijden en dat maakt het extra mooi dat bedrijven als Bidfood, na jaren van afwezigheid, nu toch aanwezig zijn en daarmee, samen met ons, een bijdrage willen leveren aan een succesvolle horecasector”.

Bron: BBB Maastricht/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Kabinet verscherpt aantal horecaregels door slechte coronacijfers

Coronamaatregelen – Het kabinet maakt zich zorgen over de toename van het aantal coronabesmettingen en verscherpt daarom een aantal regels. Zo moeten bezoekers van horecagelegenheden reserveren bij bezoek en hun naam en contactgegevens achterlaten. Daarnaast zijn bij horecagelegenheden alleen zitplaatsen toegestaan voor bezoekers, zowel binnen als buiten. En kunnen attractieparken, musea en horecazaken voor maximaal twee weken gesloten worden als duidelijk...

Lees bericht

Bidfood’s Foodyard start videoserie met horecaondernemers

Groothandel – Foodyard, het online inspiratieplatform van horecagroothandel Bidfood, lanceert op het eigen Instagram-kanaal een videoserie onder de naam: ‘De dag van…’. In deze zesdelige serie volgt Foodyard een dag lang een spraakmakende horecaondernemer, waarbij echtheid en ondernemerschap voorop staan. In de eerste aflevering, die vanaf morgen te zien is, staat chef en ondernemer Jermain de Rozario centraal.

Lees bericht


‘Ondanks min 2 miljard euro omzet in Q2 kan 2020 nog wat worden’

Analyse – In tweede kwartaal bedroeg de totale omzetdaling in de foodsevicesector ruim 2 miljard euro. Dat betekent dat slechts de helft van de normale bestedingen in horeca, catering en gemak hebben plaatsgevonden. Maar lichtpuntje is dat mocht de omzet in het tweede en derde kwartaal op hetzelfde niveau uitkomen als in 2019 dan komt de totale omzet van alle sectoren uit op 80%...

Lees bericht


Horecabeurs Horecava volgend jaar in hybridevariant

Beurzen - Passend bij alle coronamaatregelen krijgt ook horecavakbeurs Horecava in 2021 een hybridevariant. Naast een veel kleinere fysieke vakbeurs die voor bezoekers en exposanten volgens de geldende coronamaatregelen wordt ingericht, zal er online meer dan gebruikelijk te zien en beleven zijn.

Lees bericht

KHN moet opnieuw om tafel, kort geding aangehouden

Kort geding - Koninklijke Horeca Nederland (KHN) moet opnieuw om tafel gaan zitten met de overheid om te bezien welke versoepeling van maatregelen mogelijk is. Het kort geding dat de brancheorganisatie vandaag had aangespannen is tot 8 augustus aangehouden.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid