Groothandel Sligro opent verbouwde locatie Goes


Groothandel - Donderdag 30 november is de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Goes heropend. De locatie is tijdens de verbouwing uitgebreid met 500m2. Sligro Goes is een vestiging met een mooie historie. Mede dankzij het toerisme telt de omgeving van Goes een groot aantal horecagelegenheden. Sandra Ysbrandy (Bekend van o.a. het NPO-programma Tijd voor Max), Derk Alssema (wethouder Economische Zaken gemeente Goes), Henk Schipper (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels), Eric van Bochove* (restaurant ’t Vlasbloemeken, Koewacht), Edwin Vinke** (restaurant De Kromme Watergang, Hoofdplaat) en Lennart de Looff  (vestigingsdirecteur Sligro Goes) verrichtten gezamenlijk de officiële openingshandeling. Zij deden dat onder toeziend oog van een groot aantal topchefs uit de regio, waaronder Mart Scherp (restaurant Scherp, Middelburg),  Alexander Kooman (restaurant De Kluizenaer, Goes), Rutger van der Weel* (restaurant Katseveer, Wilhelminadorp), François de Potter* (restaurant La Trinité, Sluis), Laurent Smallegange* (restaurant Spetters, Breskens) en Kiona Malinka (Crusio, Bergen op Zoom). Gedurende de hele dag waren er inspirerende kookdemonstraties, proeverijen, workshops, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer. Bron: Sligro Groothandel - Donderdag 30 november is de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Goes heropend. De locatie is tijdens de verbouwing uitgebreid met 500m2. Sligro Goes is een vestiging met een mooie historie. Mede dankzij het toerisme telt de omgeving van Goes een groot aantal horecagelegenheden. Sandra Ysbrandy (Bekend van o.a. het NPO-programma Tijd voor Max), Derk Alssema (wethouder Economische Zaken gemeente Goes), Henk Schipper (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels), Eric van Bochove* (restaurant ’t Vlasbloemeken, Koewacht), Edwin Vinke** (restaurant De Kromme Watergang, Hoofdplaat) en Lennart de Looff  (vestigingsdirecteur Sligro Goes) verrichtten gezamenlijk de officiële openingshandeling. Zij deden dat onder toeziend oog van een groot aantal topchefs uit de regio, waaronder Mart Scherp (restaurant Scherp, Middelburg),  Alexander Kooman (restaurant De Kluizenaer, Goes), Rutger van der Weel* (restaurant Katseveer, Wilhelminadorp), François de Potter* (restaurant La Trinité, Sluis), Laurent Smallegange* (restaurant Spetters, Breskens) en Kiona Malinka (Crusio, Bergen op Zoom). Gedurende de hele dag waren er inspirerende kookdemonstraties, proeverijen, workshops, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer. Bron: Sligro

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid