Grootste HANOS-vestiging opent op 21 maart in Maastricht


HANOS Maastricht tijdens de preview in juli 2022

Groothandel – De nieuwe vestiging van HANOS in Maastricht gaat 21 maart open. Dat heeft directeur Kim Hollands van HANOS Maastricht laten weten. De locatie wordt met 40.000 vierkante meter de grootste vestiging van familiebedrijf HANOS.

Juli 2022 konden foodprofessionals al een preview krijgen van de nieuwbouw. Bij die gelegenheid gaf directeur Kim Hollands aan dat de vestiging er niet alleen komt voor culinair Maastricht, maar dat de locatie ook klanten uit België en Duitsland moet aantrekken. “We zitten hier op de grens van Duitsland en België, dus het is ook logisch dat je je daar op richt. Bovendien staat HANOS culinair gezien hoog aangeschreven en dat willen we straks ook waarmaken”.

Meer dan 100.000 artikelen

Bij HANOS Maastricht komen straks meer dan 100.000 artikelen te liggen. Ter vergelijking met de locatie Delft, ook geen kleine vestiging, zijn dat er zo’n 30.000 meer. In Maastricht zullen vooral producten voor Duitsland en België aan het assortiment worden toegevoegd. De locatie telt verder 32 laaddocs, van waaruit naar verwachting zo’n 75 procent van de totaalomzet zal worden bezorgd.

Ruimer aanbod

Het afhalen zal in Maastricht vooral worden gestimuleerd door de gesprekken met de specialisten op de vestiging en het aanbod. De visafdeling in Maastricht beslaat straks 370 vierkante meter. Dat is beduidend meer dan bij de dichtstbijzijnde vesting in Valkenburg bijvoorbeeld, waar de visafdeling 60 vierkante meter groot is. Ook het aanbod is niet te vergelijken. In Valkenburg liggen 30 soorten vis en in Maastricht 300 visvariaties.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cheque voor Jeugdfonds bij heropening Sligro Alkmaar

Groothandel – Ter gelegenheid van de heropening van de Sligro-vestiging in Alkmaar werd een schenking gedaan aan het Alkmaarse Jeugdfonds Sport & Cultuur. De volledig verbouwde locatie werd dinsdag geopend door Angélique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Sander Koolwijk (vestigingsdirecteur Sligro Alkmaar).

Lees berichtCasual dining concept Vegitalian heeft internationale groeiambitie

Horecaconcept - De prijswinnende horecaondernemers achter het plantaardige casual dining concept Vegitalian gaan intensief samenwerken met een groep impact-investeerders om de stevige internationale groeiambities waar te maken. De komende jaren investeert V-SQUARE in de opening van tientallen vestigingen binnen en buiten Nederland van de restaurant-, catering- en bezorgketen. Begin april heropent het eerste restaurant aan de Schoutenstraat in Utrecht.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid