Haan werkt volledig RIVM-proof bij de drie Drive-Thru Bakkerijen


Petrol - De Drive-Thru Bakkerij had De Haan Mineralen en Olien al een tijdje, maar nu met de coronamaatregelen komen ze wel heel goed uit. Volledig volgens de RIVM-richtlijnen kunnen bestellingen worden verzorgd en overhandigd aan de automobilist.

De drie tankstationlocaties in Heerde aan de A50 en in Wezep en Nunspeet aan de A28 hebben al enkele jaren een Drive-Thru. Maar sinds het uitbreken van het coronavirus hebben de afhaalloketten wel een extra functie gekregen. Juist omdat mensen minder gemakkelijk locaties in lopen, is de Drive-Thru een uitkomst.

Op de locaties wordt volledig volgens de RIVM-richtlijnen gewerkt.  De producten worden dus met handschoenen aangereikt en betaald wordt er contactloos en op afstand. Hoe dat in zijn werk gaat is vastgelegd op een video, die de oliemaatschappij liet maken in deze coronaperiode.

Haan is niet de enige tankstationformule die recent met succes een afhaalservice heeft opgezet. Onder meer Vissers Energy Group en Shell hebben de service waarbij consumenten op een tanklocaties koffie en broodjes kunnen afhalen, maar veelal moeten die van te voren worden besteld. Bij Haan zijn alle producten ter plekke te bestellen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vijf tankstations krijgen nieuwe huurder bij locatieveiling

Tankstations – De huurrechten van 25 tankstations werden 8 september door het Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag geveild. Vijf tanklocaties wisselden van exploitant. Een recordbedrag van ruim 27,5 miljoen euro werd geboden voor BP-tankstation ‘Honswijck’ aan de A1 bij Muiden dat voor vijftien jaar in handen komt van EG Retail Netherlands.

Lees berichtEerste Asda On the Move tankshop van EG Group open

Petrol - EG Group heeft deze week in Groot-Brittannië de allereerste tankshop volgens de Asda On The Move formule geopend. De Esso-locatie ligt in Walsall aan de M6 ten noorden van Birmingham. Eind oktober gaan er nog twee gemakslocaties van het nieuwe format open, zo laat Debra Lees, senior director corporate strategy and partnerships van Asda weten.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid