Hagu Horeca Groothandel in Best failliet


Hagu maakt een doorstart met Center Horeca in Eindhoven

Faillissement - Hagu Horeca Groothandel in Best is door de rechtbank in Den Bosch failliet verklaard. De groothandel kon de betalingen bij leveranciers niet langer voldoen. Of de groothandel nog een doorstart gaat maken is niet bekend.

Hagu is lid van inkooporganisatie Horesca Nederland en een gevestigde naam in met name het zuiden van het land. Omdat Hagu niet meer kon leveren moesten ook veel horecaondernemers op zoek naar nieuwe leveranciers, laat Frituurwereld weten.

Het groothandel is een familiebedrijf, dat startte in 1979. De afnemers van Hagu waren divers, maar bestonden voornamelijk uit recreatiebedrijven, cafetaria’s en voetbalkantines. Wat er met het bedrijf gaat gebeuren is nu aan de curator. Ook de vraag of er nog en doorstart gemaakt kan worden.

Bron: Frituurwereld/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFrans van Rooij vertrekt als directeur ProFri

Persoonlijk – Frans van Rooij, directeur van branchevereniging ProFri, heeft tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging voor professionele frituurders, bekendgemaakt dat hij al zijn functies neerlegt. Een opvolger is nog niet gevonden.

Lees bericht

Hanos opent grotere locatie in Utrecht en breidt ook Apeldoorn uit

Groothandel – Groothandel Hanos opende dinsdag de hernieuwde vestiging in Utrecht-Nieuwegein. De locatie is uitgebreid en volledig gerestyled. De locatie werd geopend door Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent. Algemeen directeur Theo de Graaf van Hanos maakte bij de opening tevens bekend dat de Hanos-vestiging en distributielocatie in Apeldoorn fors gaat uitbreiden.

Lees bericht
Cafetariaomzet 8,4% hoger in 2023 vooral door online

Analyse - De omzetontwikkeling van de cafetaria’s is tot en met september van dit jaar met 8,4% gestegen ten opzichte van vorig jaar. De groei werd vooral gerealiseerd door online dat met 10,5% toenam, veel sneller dan de7,7% groei via de kassa van het cafetariabedrijf werd gehaald. Het aandeel online kwam hierdoor uit op 25%, dat wil zeggen dat nog een derde...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid