Hajé Nunspeet krijgt eerste Dunkin' drive-thru


De drive-thru bij Hajé Restaurant Nunspeet aan de A28

Formulenieuws - Dunkin’ heeft aan de A28 bij Hajé Restaurant Nunspeet een Dunkin' drive-thru geopend. De locatie op de verzorgingsplaats Hendrikbos is de eerste echt drive thru van West-Europa.

Dunkin’ is voor de locatie benaderd door de familie de Jager, eigenaars van de Hajé Shops, Hotels en Restaurants. Hajé wil met Dunkn’ de gasten van Hajé Restaurants op het verzorgingsgebied nog meer mogelijkheden bieden. Volgens de familie de Jager biedt de locatie nu alle voorzieningen voor de reiziger om te genieten van een ontbijt, lunch of diner.

De nieuwe Dunkin' drive-thru in Nunspeet biedt een snelle manier om de koffie en donuts van Dunkin te proeven zonder uit de auto te hoeven stappen. De drive-thru is ontworpen om aan de behoeften van klanten te voldoen die op zoek zijn naar een snelle en smakelijke traktatie.De nieuwe drive-thru heeft een vergelijkbaar assortiment als de overige winkels van Dunkin.

Dunkin

Dunkin, opgericht in 1950, is wereldwijd bekend van de koffie en donuts. De formule telt meer dan 12.000 restaurants in 45 landen.

Bron: Dunkin’/@FoodClicks

Interieur van de Dunkin' bij Hajé

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHajé Nunspeet opent Take Away met ‘foodwall’

Formulenieuws – Hotel-restaurantformule Hajé heeft onlangs langs de Rijksweg A28 (richting Harderwijk) een Take Away met een ‘foodwall’ geopend. In de vier meter tellende vendingmachine in Nunspeet geen snacks of andere zoetwaren, maar alleen gezonde producten en gerechten.

Lees bericht

De Sunt-donut van geredde bannen wordt gebakken

Introductie - Donuts die niet worden gefrituurd, maar gebakken in de oven, is al een innovatie. Maar als die donuts dan ook nog eens gemaakt zijn van geredde bananen, dan wordt het product helemaal bijzonder. Food pionier Sunt introduceert de snack.

Lees bericht
La Place sluit 23 eigen filialen, maar is succesvol met takeaway

Formulenieuws - De 23 La Place-locaties die Jumbo gaat sluiten zijn allemaal eigen filialen. De locaties in handen van de franchisers, zoals Schiphol en de Fashion Outlet Center in Roermond van HMSHost, blijven open. Franchisers zijn ook geenszins van plan deze La Place restaurants te beëindigen. Ook de takeaway-activiteiten, die tijdens de coronaperiode zijn opgestart en recent zijn uitgebreid, verlopen...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid