Hajé Nunspeet opent Take Away met ‘foodwall’
_1080_721_90.jpg)
Formulenieuws – Hotel-restaurantformule Hajé heeft onlangs langs de Rijksweg A28 (richting Harderwijk) een Take Away met een ‘foodwall’ geopend. In de vier meter tellende vendingmachine in Nunspeet geen snacks of andere zoetwaren, maar alleen gezonde producten en gerechten.
De foodwall is ontwikkeld in samenwerking met de bedrijven Innovend en Zuply, partijen die gespecialiseerd zijn in vending oplossingen. Op de locatie van verzorgingsplaats Hendriksbos kunnen automobilisten nu van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat terecht voor vers belegde broodjes, smoothies, salades, koffie en thee en snacks. Het bestellen verloopt via een bestelzuil, waar ook wordt afgerekend. Na het afrekenen springt het licht aan bij de locker waar het bestelde product in zit en waaruit het kan worden meegenomen.
Versbereid
Ook is het mogelijk bestellingen op afstand te doen via een app. Het keukenpersoneel zorgt er dan voor dat de bestelling versbereid klaar ligt. Op deze manier probeert Hajé de mensen die op doorreis zijn en geen tijd hebben om bezoekje te brengen aan het restaurant, toch te voorzien van een goede maaltijd.
Hajé Nunspeet is de eerste vestiging van de Hajé-locaties waar de ‘food wall’ is geplaatst. Het restaurant heeft kortgeleden een flinke metamorfose gehad waardoor de hele locatie een modernere uitstraling heeft gekregen. De moderne Take Away met de nieuwe vendingservice past daar goed bij volgens Hajé. Of de gasten dat ook vinden wordt nu getest. De bedoeling is om uiteindelijke alle Hajé vestigingen te voorzien met deze snelle service.
Bron: Hajé/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
INTERNORGA wil gastronomie naar hoger niveau tillen
Vakbeurzen – De coveniencebeurs INTERNORGA die van 14 tot en met 18 maart 2025 wordt gehouden in Hamburg wil niet alleen de belangrijkste trends signaleren, maar ook de gastronomie naar een hoger niveau brengen. De beurs is bestemd voor foodprofessionals uit de out-of-homemarkt en de retail.
Lees berichtOp Hotelschool The Haque is het gezonder snacken
Hogeschool – De Hotelschool The Hague (locatie Amsterdam)heeft onlangs vijf nieuwe Healzzy2go vendingmachines geplaatst gevuld met gezonde producten. Studenten van de opleiding kunnen op die manier gezonder snacken.
Lees berichtQuality Lodgings breidt uit met 5 nieuwe leden
Hotels – Quality Lodgings begint 2025 met een uitbreiding van de hotelcollectie. De groep verwelkomt vijf nieuwe leden, waarvan drie in Nederland en twee in Duitsland. De nieuwe hotels variëren van historische kastelen tot moderne boutique hotels.
Lees berichtFoodservice groeide in 2024 met 4,1% door prijsverhogingen
Analyse - De foodservicemarkt had in 2024 last van een regenachtig voorjaar en een consument die de hand op de knip hield. De omzet van de totale markt voor Foodservice (Klassieke Horeca, Gemak, Catering) kwam daardoor vorig jaar uit op €22.177 miljoen. Feitelijk betkende dat een bescheiden groei van 4,1% ten opzichte van de 12,1% groei in 2023. De omzetgroei was uitsluitend het gevolg van...
Lees berichtFresh Delivery Box - Versbox beleeft herlancering
Vending - NordCap Nederland en Tastylockers zijn een samenwerking aangegaan om de Fresh Delivery Box – Versbox opnieuw in de markt te zetten. Met het smart versbox systeem kunnen bedrijven uit de foodsector hun gekoelde producten 24/7 aan consumenten aanbieden.
Lees berichtPostillion Hotels in 2025 100% plant-based
Hotels – De 8 Postillion hotels in Nederland worden in 2025 volledig plant-based. De hotelketen heeft ook de ambitie om B Corp gecertificeerd te zijn.
Lees bericht