Hajé Nunspeet opent Take Away met ‘foodwall’


De vier meter brede foodwall bij Hajé in Nunspeet

Formulenieuws – Hotel-restaurantformule Hajé heeft onlangs langs de Rijksweg A28 (richting Harderwijk) een Take Away met een ‘foodwall’ geopend. In de vier meter tellende vendingmachine in Nunspeet geen snacks of andere zoetwaren, maar alleen gezonde producten en gerechten.

De foodwall is ontwikkeld in samenwerking met de bedrijven Innovend en Zuply, partijen die gespecialiseerd zijn in vending oplossingen. Op de locatie van verzorgingsplaats Hendriksbos kunnen automobilisten nu van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat terecht voor vers belegde broodjes, smoothies, salades, koffie en thee en snacks. Het bestellen verloopt via een bestelzuil, waar ook wordt afgerekend. Na het afrekenen springt het licht aan bij de locker waar het bestelde product in zit en waaruit het kan worden meegenomen.

Versbereid

Ook is het mogelijk bestellingen op afstand te doen via een app. Het keukenpersoneel zorgt er dan voor dat de bestelling versbereid klaar ligt. Op deze manier probeert Hajé de mensen die op doorreis zijn en geen tijd hebben om bezoekje te brengen aan het restaurant, toch te voorzien van een goede maaltijd.

Hajé Nunspeet is de eerste vestiging van de Hajé-locaties waar de ‘food wall’ is geplaatst. Het restaurant heeft kortgeleden een flinke metamorfose gehad waardoor de hele locatie een modernere uitstraling heeft gekregen. De moderne Take Away met de nieuwe vendingservice past daar goed bij volgens Hajé. Of de gasten dat ook vinden wordt nu getest. De bedoeling is om uiteindelijke alle Hajé vestigingen te voorzien met deze snelle service.

Bron: Hajé/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsInternorga zet samenwerking met ProVeg voort

Vakbeurzen – De conveniencebeurs Internorga, die van 10 tot 14 maart in Hamburg wordt gehouden, zet de samenwerking met ProVeg Internationaal opnieuw door. De twee partijen werken op het gebied van plantaardige voeding al vijf jaar samen.

Lees bericht


Meer innovaties en meer inspiratie op INTERNORGA

Vakbeurzen – De  INTERNORGA 2023, die van 10 tot en met 14 maart in Hamburg wordt gehouden wil bezoekers uit de foodservicesector meer innovatie en meer inspiratie bieden. Naast een breed aanbod foodleveranciers en foodconcepten zal de toonaangevende vakbeurs voor de gehele foodservice- en horecamarkt een compact overzicht geven van de laatste trends op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht


Quality Lodgings lanceert nieuwe website

Hotels – Quality Lodgings, dé collectie van 100+ onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa, heeft een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website www.qualitylodgings.com is bedoeld om de luxe reiziger te inspireren en een overzicht te bieden van hotels waar gastvrijheid en culinair genieten centraal staan.

Lees bericht

CBS ziet forse groei horeca in eerste kwartaal 2022

Analyse - De omzet in de horeca groeide in het eerste kwartaal van 2022 met 9,7 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Dat komt vooral door versoepeling van de coronamaatregelen. Vergeleken met het eerste kwartaal vorig jaar lag de horecaomzet 92,2 procent hoger, maar ook dat werd veroorzaakt door een strenge lockdown in het eerste kwartaal 2021. De cijfers zijn afkomstig van het...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid